Uitjes in de herfstvakantie

Op zoek naar tips voor leuke uitjes in de herfstvakantie? We hebben er een paar voor je op een rij gezet. Op regenachtige dagen is er namelijk nog steeds genoeg te doen. Of je nu op zoek bent naar een dagje uit met het gezin of dagje weg met vrienden!

Pretparken en dierentuinen

Als je niet van suiker bent, kun je natuurlijk prima naar buiten met minder weer. Maar wanneer het echt met bakken uit de hemel komt, zijn indoor uitjes in de herfstvakantie toch wel een goed idee. Nou zijn er genoeg dierentuinen en pretparken die gedeeltes overdekt hebben, bijvoorbeeld de aquaria en een groot gedeelte van Burger’s Zoo. Ook Toverland, Dippiedoe en Hemelrijk hebben overdekte gedeeltes. Maar voor helemaal overdekt kun je naar Plopsa indoor, de Amsterdam Dungeon of natuurlijk Madame Tussauds.
Uitjes herfstvakantie aquarium
Ben je met kleine kinderen tijdens je dagje weg in de herfstvakantie? Dan is een overdekt speelparadijs ontzettend leuk. Door het hele land vind je locaties van bijvoorbeeld Monkey Town en Ballorig. De kids vinden dit sowieso geweldig!

Andere actieve, leuke uitjes in de herfstvakantie

Liever wat meer actie tijdens je dagje weg in de herfstvakantie? Zwemmen is leuk voor jong én oud! Er zijn genoeg zwembaden in de buurt waar je met kinderen of vrienden een dagje het water in kunt. Voor wat meer spanning is er het Tikibad in Wassenaar. Dit tropische zwemparadijs is onderdeel van attractiepark Duinrell en het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!

Ben je gek op spelletjes? Ga dan een paar uurtjes bowlen. Er is altijd wel een bowlingbaan in de buurt en je kunt er vaak ook nog lekker eten. Of karten? Erg spannend voor de racemonsters onder ons. Tot slot is een potje lasergamen ook altijd een goed idee met slecht weer. Uitjes herfstvakantie bowlen

Een cultureel dagje weg in de herfstvakantie

Liever kiezen uit leerzame, leuke uitjes in de herfstvakantie? Ga dan eens naar een museum in de buurt. De populairste van ons land liggen in Amsterdam; Van Gogh Museum, Anne Frankhuis en het Rijksmuseum. Er zijn natuurlijk genoeg andere interessante musea in de rest van het land. Iets nieuws leren of uitproberen? Je kunt bij ons ook meebieden op diverse workshops, zoals een wijnproeverij of anti-slipcursus.

Zo zie je, ook met slecht weer zijn er genoeg leuke uitjes in de herfstvakantie. En, je bied bij ons al mee vanaf €1,-! Dus ook als je wat minder te besteden hebt, kun je een fijn dagje weg in de herfstvakantie.