Vind de speaker in de juiste tas en maak kans op een JBL speaker
Bekijk nu

Een dagje naar Phantasialand?

Op zoek naar een uniek dagje uit met het hele gezin? Ga de grens over en bezoek pretpark Phantasialand, het meestbezochte attractiepark van Europa! Het park ligt net over de grens in Duitsland, vlak onder Keulen. Vanaf de grens bij Limburg is het ongeveer een uurtje rijden. Je kunt er natuurlijk ook heel makkelijk een leuk weekendje weg van maken! Wanneer we bij VakantieVeilingen tickets voor Phantasialand aanbieden, kun je er ook nog eens met korting naartoe.

Attracties bij Phantasialand

Zin in een dagje pretpark, maar wil je wat anders dan de Efteling of Walibi Holland? Dit park in Duitsland begon ooit als sprookjespark, maar is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen Europa. Het park is ingedeeld in 6 verschillende ‘werelden’, waarin je telkens een ander thema tegenkomt dat tot in detail is uitgewerkt. Zo ontdek je de themawerelden Fantasy, Alt Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery. Hier geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Voor jong én oud is er genoeg te beleven. Zo vind je er spannende achtbanen zoals de multi-lanceer-achtbaan TARON en familie- boomerang-achtbaan RAIK. De allerjongste kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de vele kinderattracties in het prachtige Wuze Town.

Ook zijn er verschillende spectaculaire shows te bewonderen. Welke shows er in Phantasialand te zien zijn, verschilt per jaar en seizoen, maar ze hebben altijd meerdere opties om van te genieten. Ook kun je er vanuit gaan dat de shows vol zitten met muziek, dans, en geweldige kostuums. Of geniet van een spannende 4D-film in het speciale 4D-theater, ideaal voor jong en oud!tickets-met-korting-voor-themapark-phantasialand-in-duitsland

Overnachten bij Phantasialand

Maak er lekker een weekendje weg van en neem er een hotelovernachting bij. Je kunt heel gemakkelijk bij Phantasialand zelf blijven slapen, want het park beschikt ook over 3 hotels. Het worden niet voor niets ‘belevenishotels’ genoemd, want ook deze hotels zijn helemaal ingericht naar een thema. Een echte unieke overnachting dus! Verblijf in Hotel Ling Bao, Matamba of Charles Lindberg. Daarnaast kun je natuurlijk ook een leuk hotel of bed&breakfast in de omgeving zoeken. Het park ligt in het dorpje Brühl, tussen Keulen en Bonn, waar ook genoeg slaapplaatsen te vinden zijn. Zo maak je er een leuke mini-vakantie van!

Adres, openingstijden en tickets voor Phantasialand

Je vindt Phantasialand op het adres Berggeiststraße 31-4 in Brühl. Wanneer je Phantasialand bezoekt, parkeer je op de parkeerplaats Mystery of China-Town. Het parkeergeld is € 6,- per auto. Het park is vanaf maart t/m januari elke dag geopend, doordeweeks van 9.00 tot 18.00 uur, en in het weekend van 9.00 tot 19.00 uur. De attracties gaan vanaf 10.00 uur open. Je kunt online gemakkelijk tickets kopen voor Phantasialand. De prijs voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar is rond de € 54,50. Kinderen van 4 t/m 11 en 60-plussers betalen zo’n € 44,50 per ticket. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Er zijn ook regelmatig acties waardoor je je ticket met korting kunt kopen. Bekijk de website voor de huidige ticketprijzen en openingstijden.Tickets-voor-phantasialand-met-korting

Phantasialand met korting bij VakantieVeilingen

Ga jij voor een bezoek aan het magische attractiepark Phantasialand? Leuk! Het liefst wil je dan natuurlijk tickets met korting scoren. Op VakantieVeilingen hebben we ook geregeld aanbiedingen voor Phantasialand. Als 1e op de hoogte zijn wanneer we deze tickets weer met korting veilen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!