Beleef Halloween met Walibi Fright Nights

Elk jaar in oktober staat Walibi Holland in het teken van de populaire Halloween Fright Nights. Het pretpark is tijdens de weekenden 1 groot griezelevenement met Scare Zones, Haunted Houses en creepy acteurs, zoals Eddie de clown.

Eddie de clown en andere freaks

Tijdens Halloween Fright Night wordt Walibi overgenomen door creepy acteurs. Eddie de clown, de bekendste en misschien wel engste van het stel, is al jaren het gezicht van het evenement. Verder zijn er onder andere nog zombies, creepy piraten, game-figuren, en rednecks. Ze lopen op het park rond en zijn vooral te vinden in de angstaanjagende Scare Zones. Ze zullen er alles aan doen om jou de stuipen op het lijf te jagen.

Haunted Houses: de engste spookhuizen van Nederland

De Haunted Houses zijn loopspookhuizen waarin 10-tallen acteurs je de schrik van je leven geven. Elk jaar komen er met Halloween Fright Night weer nieuwe bij.

Walkthrough Wicked Woods
Na de Salem Witch Trials in 1692 dacht het volk dat ze alle heksen hadden uitgeroeid en eindelijk weer veilig waren. Maar de sterkste en meest kwaadaardige heksen overleefden het en trokken zich terug in het diepe, donkere bos. Op de loer, wachtend en sterker dan ooit… Durf jij het aan om Wicked Woods in te trekken?
Halloween Fright Nights 2020
Campsite of Carnage
De rednecks van Campsite of Carnage zijn niet meer alleen. Door een UFO-crash staat de wereld van dit tuig volledig op z'n kop. De kettingzagen ronken, klaar voor een bloederige strijd… maar wie is nu de jager en wie de prooi?
Walibi Holland Halloween Fright Nights
Pyschoshock: Outbreak
De krankzinnige en losgeslagen patiënten uit Psychoshock hebben het angstinstituut overgenomen. Voor deze psychopaten ben je een gemakkelijke prooi. Gewapend met een zaklamp sta je er helemaal alleen voor!

Wanneer is Halloween Fright Nights?

In Walibi is Fright Night elk jaar in de oktoberweekenden. Van vrijdag t/m zondag, en soms donderdag, wordt het pretpark om 18.00 uur omgetoverd tot Halloween Fright Nights. Vanaf dat moment kan het eng worden voor kinderen onder de 16 jaar, dus die kun je beter thuis laten. Alle attracties blijven lekker lang open, tot 23.00 uur. In 2020 is Halloween Fright Nights van 10 oktober t/m 1 november. Walibi Holland ligt in Biddinghuizen, Flevoland en je kunt er gemakkelijk parkeren. Tijdens Walibi Fright Night hoef je geen parkeerticket te kopen!

Hoe kom je aan Halloween Fright Night tickets?

Je kunt bij ons meebieden op tickets voor Halloween Fright Nights bij Walibi Holland. Let wel op dat je apart tickets voor de Haunted Houses moet hebben. Je kunt gaan voor reguliere tickets, package deals, fast lane tickets of V.I.P-passes. Met deze laatste 2 verkort je de wachttijd bij attracties en/of Haunted Houses tot wel 90%! Durf jij het aan? Bied dan mee!
Key Visual Eddie