Bied mee en maak kans op een loungeset van Feel Furniture
Bekijk nu

Een dagje naar Slagharen

Ben je op zoek naar een leuk pretpark voor de kinderen, en wil je tegelijkertijd overnachten in een lodge of juist de rust opzoeken in een wigwam, midden in de natuur? Bekijk dan de mogelijkheden voor een dagje uit naar Slagharen. Elk jaar weer trekt het vakantie- & attractiepark bezoekers vanuit heel Nederland die op zoek zijn naar een avontuurlijk weekendje of een dagje uit met het gezin. Mochten we bij VakantieVeilingen tickets veilen voor Slagharen, dan is het mogelijk om met korting een dagje naar Slagharen te gaan.
attractiepark Slagharen VakantieVeilingen

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen, voorheen Ponypark Slagharen, is 1 van de bekendste en grootste pretparken van Nederland. Met meer dan 30 attracties en shows zit er altijd wel iets bij voor jou. Zo kun je over de kop gaan in de eerste achtbaan van Nederland waarmee je in 3 lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Ben je niet bang om nat te worden, dan kun je de strijd aan gaan in het water. 

Zoek je graag de hoogte op? Neem dan plaats in The Eagle, waarbij je vliegensvlug naar duizelingwekkende hoogtes wordt gebracht. Op 10-tallen meters van de grond maak je een verrassende vlucht. Naast de attracties heeft attractiepark Slagharen ook genoeg restaurants waar je terecht kunt. Een dagje naar Slagharen is dus altijd een goed idee. Ben jij klaar voor een echt avontuur door het Wilde Westen?
Attractiepark Slagharen VakantieVeilingen

Winter Slagharen

Hou jij ook zo van de winter? Elk najaar geniet je van een hartverwarmend Wild Westen-avontuur in attractiepark Slagharen. Warm jezelf op met een lekkere beker chocolademelk, kom schaatsen in Winter Western Village en hang je wens op in een levensgrote wensboom. Wie weet wordt jouw wens wel werkelijkheid! De kerstvakantie is extra magisch, want dan is ook de Kerstman van de partij.

Dit jaar is Winter Slagharen ieder weekend geopend van 21 november 2020 t/m 3 januari 2021. Tijdens de kerstvakantie (vanaf 19 december 2020) is het park dagelijks geopend.

Vakantiepark Slagharen

Zijn de kleintjes helemaal uitgeblust van alle attracties? Of wil je gewoon nog een dagje naar Slagharen? Boek dan je overnachting bij vakantiepark Slagharen. Of je nou op zoek bent naar 1 van de Slagharen-huisjes (van alle gemakken voorzien), een knusse Cowboy Cottage zoekt of juist wil overnachten in 1 van de lodges; het is allemaal mogelijk in het Wilde Westen. Voor de echte avonturiers is het mogelijk om een eigen tent op te zetten op de Slagharen Camping. 

Als gast van het vakantiepark heb je onbeperkt toegang tot de attracties van het pretpark en de waterspeeltuin Sunny Beach. Je kunt ook nog eens gratis naar het waterpark Aqua Mexicana, behalve als je op de camping overnacht. Zo geniet je ook van een dagje waterpret.

Naast het tot rust komen in je eigen gekozen accommodatie, biedt het vakantiepark nog meer. Zo is er een Mini-Disco, The Family Game Show en een ware Djembé Workshop, maar ook een playbackshow en diverse speurtochten!

Tickets, openingstijden & plattegrond

Slagharen ligt in het groene Vechtdal in het noordoosten van Overijssel, tussen Hardenberg en Ommen. Het park bevindt zich op de Zwarte Dijk 37 in Slagharen. Tickets voor Slagharen zijn verkrijgbaar vanaf € 15,92. Voor een dagje uit ben je welkom op doordeweekse dagen tussen 10.00 en 17.00 uur, en in het weekend tussen 10.00 en 18.00 uur. Deze openingstijden zijn afhankelijk van het weer. Je vind de actuele openingstijden en plattegrond op de website. 

Slagharen met korting bij VakantieVeilingen

We veilen regelmatig tickets voor attractie-& vakantiepark Slagharen. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Zo ben je als eerste op de hoogte van de veiling, en wie weet kun jij binnenkort met korting een dagje naar Slagharen. Ben je in de tussentijd nieuwsgierig naar waar je in Nederland nog meer op vakantie kunt met korting? Ontdek dan onze camping en vakantieparken-veilingen!