Dagje uit in de meivakantie

Wat te doen in de meivakantie? Wij hebben een paar tips voor leuke dagjes uit voor je! Of je het nu mooi weer is of wat minder en of je alleen met kinderen of alleen met volwassenen gaat: er zijn heel veel uitjes in de meivakantie mogelijk! We zetter er een aantal voor je op een rijtje.

Uitjes met volwassenen

Ga je met volwassenen wat doen in de meivakantie? Er zijn verschillende mogelijkheden voor dit soort uitje. Ga je op stap met mensen die wel in zijn voor wat actie? Dan is een paar uur paintballen misschien een goed idee. Je krijgt allemaal een pak, masker en paintball-pistool en het feest kan beginnen! Paintball-team-meivakantie

Een ander leuk uitje in de meivakantie, is het bezoeken van een pretpark. In Walibi Holland in Biddinghuizen vind je heel veel achtbanen, de ene nog sneller en hoger dan de andere. Het bekendste pretpark van Nederland is misschien wel de Efteling. Dit park is voor iedereen leuk en staat vooral bekend om het Sprookjesbos. Van rustig wandelen tot aan over de kop in de achtbaan: hier is altijd wat te doen in de meivakantie!

Uitjes met kinderen 

Uitjes met kinderen in de meivakantie? De dierentuin is altijd een goed idee! De populairste dierentuinen in Nederland zijn; Diergaarde Blijdorp, Burger’s Zoo en Artis in Amsterdam. Een leuk dagje weg voor het hele gezin! Met de allerkleinsten kun je natuurlijk ook naar een kinderboerderij in de buurt.

Qua pretparken is er ook genoeg keus en daar kun je zelf ook weer even kind zijn. Denk aan de Efteling, Slagharen en Walibi (voor de echte waaghalzen). Er zijn ook speciale pretparken en speeltuinen voor de kleinere kinderen, zoals indoor speelparadijs Ballorig, kinderpretpark Sprookjesbos en Julianatoren. Voor elke leeftijd zijn er leuke uitjes in de meivakantie!
Dagje-uit-met-kinderen-boerderij

Culturele dagjes weg in de meivakantie

Liever kiezen uit leerzame, leuke uitjes in de meivakantie? Ga dan eens naar een museum in de buurt. De populairste van ons land liggen in Amsterdam. Zo vind je daar het Van Gogh Museum, Anne Frankhuis en het Rijksmuseum. Er zijn natuurlijk genoeg andere interessante musea in de rest van het land. Iets nieuws leren of uitproberen? Je kunt bij ons ook meebieden op diverse workshops, zoals een wijnproeverij of anti-slipcursus. Zo vind je altijd een leuk uitje!
Museum-Noord-Holland-Nemo
Zo zie je, wat voor weer het ook is: er is altijd wat te doen in de meivakantie! En, je biedt bij ons al mee vanaf € 1,-! Dus ook als je wat minder te besteden hebt, zijn er leuke activiteiten.