Bied mee en maak kans op een loungeset van Feel Furniture
Bekijk nu

Een dagje naar Diergaarde Blijdorp?

Wil je een dagje naar de dierentuin? Vlakbij Rotterdam vind je Diergaarde Blijdorp, 1 van de oudste dierentuinen in Nederland. Ontdek de vele verschillende gebieden en diverse dier- en plantensoorten. Een goede tip dus voor een dagje uit met het gezin. Wanneer we bij VakantieVeilingen tickets voor Diergaarde Blijdorp veilen, kun je ook nog eens met korting naar dit Rotterdamse dierenpark.

Activiteiten & dieren in Diergaarde Blijdorp

In Diergaarde Blijdorp maak je een wereldreis in 1 dag! In het dierenpark van ruim 28 hectare groot vind je verschillende geografische gebieden. Zo is er het bijzondere Oceanium, waar je letterlijk door het aquarium heen loopt en je de haaien boven je hoofd ziet zwemmen. Ook is er het Zuid-Amerikaanse vlinderparadijs Amazonica, een Aziatisch moeras met echte tijgers en een Afrikaanse savanne met giraffen. Maar dat is niet alles. Je vindt eindeloos veel verschillende dieren in Diergaarde Blijdorp. Denk ook aan olifanten, stokstaartjes en ijsberen. Plus de vele vogelsoorten en insecten.
diergaarde-blijdorp-vakantieveilingen-giraffenKortom, bij Diergaarde Blijdorp is voor ieder wat wils. Vooral voor kinderen is dit ook een leuk dagje weg. Zo kunnen zij zich helemaal uitleven in het Oewanja Kinderjungle. Na een dag in de dierentuin kun je bovendien heerlijk eten in 1 van de restaurants, of een souvenir scoren in de winkel. Bij een bijzondere gelegenheid kun je ook een feestje geven in de dierentuin.

Tickets voor Diergaarde Blijdorp

Tickets voor Diergaarde Blijdorp zijn zowel online als bij de kassa te koop. Online betaal je € 23,50,- voor volwassenen en voor kinderen t/m 12 jaar € 19,-. Bij de kassa zijn tickets € 1,- duurder en kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Adres, openingstijden en parkeren bij Diergaarde Blijdorp

Het park ligt in Rotterdam, Zuid-Holland. Om precies te zijn is het adres van Diergaarde Blijdorp Blijdorplaan 8. Kom je met de auto? Je kunt parkeren bij Diergaarde Blijdorp voor € 9,50 per dag.
Ijsbeer in Diergaarde BlijdorpDe openingstijden van Diergaarde Blijdorp zijn van 9.00 tot 17. 00 uur. Voor een bezoek is het reserveren van een aankomsttijd (tijdslot) verplicht.

Diergaarde Blijdorp nabij Rotterdam

Naast Diergaarde Blijdorp zijn er nog veel meer leuke dingen te doen in de omgeving. Wat dacht je van een bezoekje aan het centrum van Rotterdam? Proef de lekkerste gerechten in de Markthal, ga winkelen in de Koopgoot of kijk je ogen uit in de Euromast. Genoeg te doen dus voor een lekker dagje uit óf weekendje weg. Je kunt namelijk bij VakantieVeilingen vlakbij Diergaarde Blijdorp hotelovernachtingen winnen. Bied mee op onze hotels in Zuid-Holland en scoor zo met korting een overnachting in de buurt van de dierentuin.
diergaarde-blijdorp-vakantieveilingen-leeuwen

Diergaarde Blijdorp met korting bij VakantieVeilingen

We veilen op dit moment nog geen tickets voor Diergaarde Blijdorp bij VakantieVeilingen. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven. Zo weet je meteen als eerste wanneer je met korting tickets voor Diergaarde Blijdorp kunt scoren.