Een dagje naar Diergaarde Blijdorp?

Wil je een dagje naar de dierentuin? Vlakbij Rotterdam vind je Diergaarde Blijdorp, 1 van de oudste dierentuinen in Nederland. Ontdek de vele verschillende gebieden en diverse dier- en plantensoorten. Een goede tip dus voor een dagje uit met het gezin. Wanneer we bij VakantieVeilingen tickets voor Diergaarde Blijdorp veilen, kun je ook nog eens met korting naar dit Rotterdamse dierenpark.

Activiteiten

In Diergaarde Blijdorp maak je een wereldreis in 1 dag! In het dierenpark van ruim 28 hectare groot vind je verschillende geografische gebieden. Zo is er het bijzondere Oceanium, waar je letterlijk door het aquarium heen loopt en je de haaien boven je hoofd ziet zwemmen. Ook is er het Zuid-Amerikaanse vlinderparadijs Amazonica, een Aziatisch moeras met echte tijgers en een Afrikaanse savanne met giraffen. Maar dat is niet alles. Je vindt eindeloos veel verschillende diersoorten in deze dierentuin. Denk ook aan olifanten, stokstaartjes en ijsberen. Plus de vele vogelsoorten en insecten.
diergaarde-blijdorp-vakantieveilingen-giraffen

Kortom, bij Diergaarde Blijdorp is voor ieder wat wils. Vooral voor kinderen is dit ook een leuk dagje weg. Zo kunnen zij zich helemaal uitleven in het Oewanja Kinderjungle. Na een dag in de dierentuin kun je bovendien heerlijk eten in 1 van de restaurants, of een souvenir scoren in de winkel. Bij een bijzondere gelegenheid kun je ook een feestje geven in de dierentuin.

Omgeving Diergaarde Blijdorp

Naast Diergaarde Blijdorp zijn er nog veel meer leuke dingen te doen in de omgeving. Wat dacht je van een bezoekje aan het centrum van Rotterdam? Proef de lekkerste gerechten in de Markthal, ga winkelen in de Koopgoot of kijk je ogen uit in de Euromast. Genoeg te doen dus voor een lekker dagje uit óf weekendje weg. Je kunt namelijk bij VakantieVeilingen vlakbij Diergaarde Blijdorp hotelovernachtingen winnen. Bied mee op onze hotels in Zuid-Holland en scoor zo met korting een overnachting in de buurt van de dierentuin.

diergaarde-blijdorp-vakantieveilingen-leeuwen

Praktische informatie

Het park ligt in Rotterdam, Zuid-Holland. Om precies te zijn op Blijdorplaan 8. Je kunt er parkeren voor € 9,50 per dag. Tickets zijn rond de € 24,- voor volwassenen en € 20,- voor kinderen t/m 12 jaar. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. Het park is 365 dagen per jaar open. Bekijk de website voor de actuele openingstijden en prijzen.

Ijsbeer Diergaarde Blijdorp VakantieVeilingen

Diergaarde Blijdorp bij VakantieVeilingen

We veilen op dit moment nog geen tickets voor Diergaarde Blijdorp bij VakantieVeilingen. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven. Zo weet je meteen als eerste wanneer je met korting tickets voor Diergaarde Blijdorp kunt scoren.