Een dagje naar dierentuin ARTIS?

Wil je graag een gezellig dagje naar de dierentuin? Dan ben je bij dierentuin ARTIS aan het juiste adres. Vooral voor kinderen is deze dierentuin een ware beleving. Een goede tip dus voor een dagje uit met het gezin. Wanneer we bij VakantieVeilingen tickets voor ARTIS veilen, kun je ook nog eens met korting naar ARTIS.

Activiteiten

In ARTIS beleef je een fantastische dag. Dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de grote collectie aan dieren. Zo zijn er bijvoorbeeld leeuwen, olifanten, stokstaartjes en giraffen. Ook is er een aquarium met kleurrijke vissen, een overdekte vlindertuin en een groot apenhuis. Of woon 1 van de dagelijks afwisselende activiteiten bij, zoals het voeren van verschillende dieren. Je kunt dan al je vragen stellen aan een verzorger over je favoriete dier. Vergeet niet een rondleiding te nemen door het park. Pas dan krijg je écht de meest opmerkelijke verhalen te horen over ARTIS.

Giraffen in dierentuin ARTIS

Is het slecht weer? ARTIS heeft ook tal aan overdekte activiteiten. Ga op avontuur door de ruimte in het Planetarium of bekijk 1 van de bijzondere documentaires over dier en natuur. Wil je je kennis nog meer vergroten? De ARTIS-Academie organiseert het hele jaar door cursussen, colleges, lezingen, voorstellingen en debatten over natuur, kunst en wetenschap. Genoeg te zien en beleven dus!

Leeuwen in dierentuin ARTIS

Omgeving ARTIS

ARTIS ligt in hartje Amsterdam, waardoor er nog meer leuke dingen te doen zijn in de omgeving. Wat dacht je van een rondvaart door de grachten of een middagje glitter en glamour bij Madame Tussauds? Je verveelt je geen moment met een dagje uit in Amsterdam. Wil je er liever een weekendje weg van maken? Je kunt bij VakantieVeilingen hotelovernachtingen winnen in Amsterdam. Bied mee op onze hotels in Amsterdam en scoor zo een overnachting met korting!

Praktische informatie

De dierentuin ligt in Amsterdam, Noord-Holland. Om precies te zijn op Plantage Kerklaan 38 – 40. Je kunt er parkeren voor € 15,00 per dag. Tickets zijn rond de € 24,- en kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. ARTIS is elke dag van het jaar open, ook op alle feestdagen. Bekijk de website voor de actuele openingstijden en het dagprogramma.

Olifanten in dierentuin ARTIS

ARTIS bij VakantieVeilingen

We veilen op dit moment nog geen tickets voor ARTIS. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Zo weet je meteen als eerste wanneer je met korting tickets voor ARTIS kunt scoren.