Een dagje naar de Efteling

Wie kent het niet? Attractiepark de Efteling is 1 van de bekendste en populairste pretparken van Nederland. Vooral voor kinderen is dit sprookjesachtige park echt een beleving. Goede tip dus voor een dagje uit met het gezin. Wanneer we bij VakantieVeilingen Efteling tickets veilen kun je ook nog eens goede korting voor de Efteling scoren!

Attracties & shows

In de Efteling is er voor ieder wat wils. Voor de waaghalzen zijn er achtbanen, zoals Joris en de Draak, Baron 1898, De Vliegende Hollander, Python en Vogel Rok. Er is ook een wildwaterbaan, bobsleebaan, schipschommel, zwevende tempel, de Villa Volta en draaiende kookpotten. Verder zijn er ook veel overdekte attracties, wat natuurlijk fijn is met slecht weer. Zo is er de familie-attractie Symbolica, de welbekende Droomvlucht, Carnaval Festival (pas op; de liedjes blijven irritant lang hangen), een indoor miniatuurwereld en Fata Morgana. Er is ook en magische 3D-film, PandaDroom.

Wil je op een bijzondere manier het park ontdekken? Stap dan in de stoomtrein of bekijk het park van boven met de monorail. Je kunt ook een boottochtje maken, zelf trappen in de traptreintjes of een ritje maken in een oldtimer op de oldtimerbaan. Te voet loop je door het sprookjesbos, spookslot, avonturendoolhof en vergeet niet een kijkje te nemen in het Efteling museum.Efteling sprookjesbos Voor de kleintjes zijn er ook nog genoeg speeltuinen, draaimolens en een speelgalerij. En natuurlijk zie je ook de iconische Langnek en papierverslinder Holle Bolle Gijs. Verder kun je in het park gratis naar shows, wat ontzettend leuk is voor de kinderen. Ontmoet bijvoorbeeld Pardoes de Tovernar, bewonder de ruiters van Raveleijn of ga naar een watershow. Genoeg te zien en beleven dus!

Overnachten bij de Efteling

Wist je dat het park een eigen hotel heeft? Je kunt verblijven in leuke themakamers en suites. Dit is altijd inclusief ontbijt. Daarnaast kun je ook voor een vakantiewoning of appartement gaan. Zo voelt het al snel als een korte vakantie! Je kunt bij VakantieVeilingen vlakbij de Efteling ook hotelovernachtingen winnen. Bied mee op onze hotels in Noord-Brabant en scoor zo een overnachting in de buurt van de Efteling met korting!

Praktische informatie

Het park ligt in Kaatsheuvel, Noord-Brabant. Om precies te zijn op de Europalaan 1. Je kunt er parkeren voor €10,- per dag.  Tickets zijn rond de €36,- en kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Het park is alle dagen van het jaar geopend. Bekijk de website voor de actuele openingstijden en om te weten welke attracties er gesloten zijn.  Elk jaar van half november t/m januari is er de Winter Efteling. Dan wordt het park omgetoverd tot een winter wonderland met winters entertainment, vuurkorven en warme hapjes. Het park is op die manier nóg leuker en een extra bijzonder dagje uit.Efteling sprookjesbos

De Efteling bij VakantieVeilingen

We veilen de Efteling bij VakantieVeilingen nog niet, maar wat niet is kan nog komen! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Zo weet je het als eerste wanneer je met korting Efteling tickets kunt scoren. 

Daarnaast veilen we ontzettend veel andere pretparken, zoals Walibi Holland, Julianatoren en Avonturenpark Hellendoorn.