Een dagje naar Burgers' Zoo

Zin in een dagje naar de dierentuin? Bij Burger Zoo ben je aan het juiste adres. Er is van alles te beleven voor zowel jong als oud. Extra leuk voor een dagje uit met het gezin. Wanneer we bij VakantieVeilingen tickets veilen voor Burger Zoo, kun je er ook nog eens met korting naartoe.

Het park

In Burgers' Zoo kijk je je ogen uit. Het park is onderverdeeld in 7 themagebieden waarvan elk zo zijn eigen charme heeft. Zo start je reis bij de pinguïns in themagebied Park. Dierenliefhebbers halen hier echt hun hart op. Je vindt in dit gedeelte namelijk ook de olifanten, stokstaartjes en flamingo’s. In het themagebied Rimba maak je een tocht door het tropisch regenwoud en vanuit een houten hut observeer je de leeuwen in Safari. Kinderen kunnen in Avonturenland rondslingeren als chimpansees, terwijl ouders even rustig kunnen genieten van een kop koffie met gebak op het terras. Ook worden er een aantal speurtochten georganiseerd voor verschillende leeftijdsgroepen. Leer bijvoorbeeld meer over de voeding of gehoor van bepaalde diersoorten. Wil je meer weten over je favoriete dier? Tijdens een spannende rondleiding door het park krijg je antwoord op al je vragen.

Burger Zoo

Is het slecht weer? Burger Zoo biedt genoeg activiteiten die ook overdekt zijn. Bewonder bijvoorbeeld het grootste koraalrif van Europa in het themagebied Ocean, of volg de avonturentunnel naar een echte woestijn in Desert. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan Mangrove en Bush. In deze themagebieden betreed je een wereld met bijzondere dier- en plantsoorten. Hier vind je bovendien de grootste waterval van Nederland. In Burgers’ Zoo verveel je je dus geen moment.

Burger Zoo

Omgeving Burgers' Zoo

Burgers’ Zoo ligt in de bosrijke omgeving van Gelderland. Hierdoor zijn er nog veel meer leuke dingen te doen! Ontdek bijvoorbeeld wat de Veluwe allemaal te bieden heeft. Pak de fiets of de benenwagen en geniet van de prachtige natuur. Juist op zoek een cultureel en leerzaam dagje uit in Gelderland? Vergeet dan zeker niet een bezoek te brengen aan het gezellige centrum van Arnhem. Deze stad heeft unieke bezienswaardigheden en interessante musea. Wil je er meteen een weekendje weg van maken? Bij VakantieVeilingen kun je een hotelovernachting winnen. Bied mee op onze hotels in Arnhem en scoor een overnachting met korting!

Praktische informatie

De dierentuin ligt in Arnhem, Gelderland. Om precies te zijn op Antoon van Hooffplein 1. Burgers’ Zoo heeft een groot parkeerterrein waar je voor € 6,- per dag je auto kwijt kan. Tickets zijn tussen de € 20,50 en € 23,50. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Bovendien is Burger Zoo elke dag van het jaar geopend, dus ook op alle feestdagen. Bekijk de website voor de actuele openingstijden en het dagprogramma.

Burger Zoo

Burger Zoo bij VakantieVeilingen

Op dit moment veilen we nog geen tickets voor Burger Zoo. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Zo weet je meteen als eerste wanneer je met korting naar Burger Zoo kunt gaan.