Een dagje naar Speelland Beekse Bergen

Op zoek naar een dagje uit waar je samen met het hele gezin van kunt genieten? Dan is een dagje naar Speelland Beekse Bergen iets voor jou. Terwijl de kinderen speelplezier beleven in verschillende attracties, kun jij ontspannen op het zandstrand. Als we bij VakantieVeilingen tickets veilen voor Speelland Beekse Bergen, kun je er ook nog eens met korting naartoe.
Speelland beekse bergen vakantieveilingen

Speelland Beekse Bergen

Tijdens een dagje naar Speelland Beekse Bergen ben je verzekerd van spectaculair speelplezier en spetterende waterpret. Kinderen kunnen zich uitleven in de kinderspeeltuin, eindeloos schommelen in schommelland, een ritje te maken in de safari buggybaan of hun rijbewijs halen in Verkeersland. Voor echte waaghalzen is er ook een avontuurlijke stormbaan. Hier moet je verschillende obstakels overwinnen en laat je zien hoe behendig je bent. En ben jij nog lang niet uitgeraasd? Bekijk dan ook onze andere actieve uitjes eens.

Waterratjes kunnen zich uitleven op het zandstrand of in 1 van de vele waterattracties. Kinderen kunnen van de glijbanen roetsjen, botsen in de botsbootjes, het water in duiken op duikeiland of rondspinnen in de Waverider.

In Speelland Beekse Bergen is altijd iets te doen. Naast de speeltuin en vele attracties vind je er vaak ook evenementen waar je veel kunt beleven. Ben je klaar om een gat in de lucht te springen? Dan is het springkussenfestival echt iets voor jou. Met meer dan 9 springkussens verspreid over Speelland, zit er altijd eentje bij voor jou. Ook de beach party in de zomer is een groot succes, en jij kunt erbij zijn.

Speelland beekse bergen vakantieveilingen

Safaripark Beekse Bergen

Wil je op safari gaan en het ultieme avontuur beleven? In het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen kom je oog in oog te staan met wilde dieren. Met een combiticket is het mogelijk om met korting naar zowel Speelland als Safaripark te gaan. Wij veilen regelmatig tickets voor Safaripark Beekse Bergen, dus houd onze dagjes uit naar de dierentuin in de gaten.

Prijzen en kortingen

Kinderen tot 3 jaar mogen Speelland gratis bezoeken en volwassenen profiteren vaak van aanbiedingen en kortingen. Tickets voor Speelland Beekse Bergen zijn zowel online als bij de kassa te koop vanaf € 22,50.

Openingstijden

Speelland Beekse Bergen is vanaf begin april t/m begin november geopend voor bezoekers. Houd de website in de gaten voor de actuele openingstijden.

Korting met VakantieVeilingen

Als we tickets veilen voor Speelland Beekse Bergen, kun je er met korting naartoe. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een e-mail zodra je met korting een dagje naar Speelland Beekse Bergen kunt gaan. Wist je dat provincie Brabant nog veel meer te bieden heeft? Ontdek de leukste uitjes in Brabant.