Dagje uit met volwassenen

Wil je eropuit met vrienden of familie en weet je nog niet wat je moet doen? Wij helpen je een eindje op weg. Er zijn namelijk heel veel verschillende uitjes voor volwassenen, voor alle leeftijden en door het hele land. Hieronder vind je een aantal tips voor een leuk dagje weg met volwassenen.

Actieve uitjes voor volwassenen

Ga je op stap met mensen die wel in zijn voor wat actie? Dan is een paar uur paintballen misschien een goed idee. Je krijgt allemaal een pak, masker en paintball-pistool en het feest kan beginnen! De bedoeling? Elkaar raken met verfballetjes. Let wel op, de balletjes komen hard aan en kunnen voor blauwe plekken zorgen. Dit is dus geen uitje voor watjes!

Een ander leuk dagje uit voor volwassenen is het bezoeken van een pretpark. In Walibi Holland in Biddinghuizen vind je heel veel achtbanen, de ene nog sneller en hoger dan de andere. Het bekendste pretpark van Nederland is misschien wel de Efteling. Dit park is voor iedereen leuk en staat vooral bekend om het Sprookjesbos. Van rustig wandelen tot aan over de kop in de achtbaan: dit park is een geschikt dagje weg voor alle volwassenen.Uitjes-volwassenen-in-de-Achtbaan

Indoor uitjes voor volwassenen

Inspiratie opdoen voor een volgende vakantie of misschien wel een bruiloft? Het hele jaar door worden er veel beurzen georganiseerd. Een ideaal dagje weg voor volwassenen, want er wordt altijd wel iets georganiseerd over iets wat je interesseert. Of gooi het over een andere boeg en organiseer een high beer, volg samen barbecue-workshop of geef je op voor een wijnproeverij. En wat dacht je van een Crime game in een grote stad of een moorddiner? Een escape room is ook een spannende optie voor jouw dagje uit met volwassenen.

Culturele uitjes

Nederland telt veel musea. Musea zijn leerzaam en populair onder de dagjes uit met volwassenen. Het Rijksmuseum is misschien wel Nederlands bekendste museum. Hier vind je heel veel beroemde schilderijen, zoals de Nachtwacht van Rembrandt. Of bezoek het Spoorwegmuseum in Utrecht. Hier leer je alles over de geschiedenis van treinen. Een heel leuk dagje uit voor volwassenen! Benieuwd naar meer mogelijkheden? Bekijk onze veilingen voor musea eens.

Creatieve uitjes

Ga je liever iets anders doen tijdens je dagje uit met volwassenen? Denk dan eens aan een workshop of ander creatief uitje. Er worden veel workshops georganiseerd in Nederland en voor elke interesse is er wel iets. Ga schilderen, knutselen of misschien wel linedancen! Workshops zijn gegarandeerd leuke uitjes voor alle volwassenen.Dagje-uit-volwassenen-schilderen

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor je dagje uit voor volwassenen? Kijk dan eens bij onze dagjes weg. Hier vind je verschillende dagjes weg voor volwassenen, van adrenalinekicks tot (online) cursussen. Zo weet je zeker dat je een leuke uitjes voor volwassenen vindt!