Bucketlist ideeën: welke wens wil jij graag vervullen?

Je kent het vast wel, van die dingen waar je je hele leven lang naar verlangt; de welbekende bucketlist. Een bucketlist is erg uiteenlopend. Of je er nou van droomt om ooit een tandemsprong te maken of te dineren in een super luxe restaurant... het kan allemaal op je verlanglijst!

Wat is een bucketlist?

Simpel gezegd is een bucketlist eigenlijk een lijst met dingen die jij graag wilt doen in het leven. Ook wel je verlanglijst genoemd. Zoals aangegeven is het voor iedereen anders hoe deze lijst wordt ingevuld. Veel mensen linken een bucketlist aan activiteiten die ze willen uitvoeren, maar je kunt ook een doel of gebeurtenis op je verlanglijst noteren.
Bucketlist bij VakantieVeilingen

Verschillende bucketlisten

Heb jij verschillende dingen die je leuk lijken om ooit in je leven te doen? Dan kun je er voor kiezen om meerdere verlanglijsten te maken. Hieronder een aantal voorbeelden:

Reisbucketlist 
Noteer hier waar jij heel graag naartoe wilt reizen én misschien ook wat je daar wil bezoeken. Mooie voorbeelden zijn The Big 5 spotten in Zuid-Afrika, of een roadtrip maken door De Verenigde Staten.
Verlanglijstje bij VakantieVeilingen
Bucketlist met doelen
Hier kun je bijvoorbeeld aangeven welke doelen je in je leven graag wilt bereiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van wonen in het buitenland, vrijwilligerswerk doen of jezelf een jezelf een nieuwe hobby aanleren?

Bucketlist met films
Ben jij een échte filmfanaat? Maak een lijst met alle films die je wilt zien. Tip: probeer ook eens uit je comfortzone te gaan en noteer een paar genres die je normaal nooit bekijkt.

Dit zijn slechts een paar ideetjes, maar je kunt natuurlijk ook 1 algemene bucketlist maken met daarop alle dingen die je graag wilt zien, doen, beleven en / of proeven!

Leuke tips voor op je bucketlist

Jouw verlanglijst kun je gebruiken om van alles en nog wat op te schrijven. Wat het belangrijkste is, is dat jij goed nadenkt over wat jij écht graag zou willen doen of meemaken. Dit is voor iedereen verschillend. Laat je alvast inspireren door onze top 10 toffe dingen voor op je bucketlist:

  • Alle hoofdsteden van Europa afreizen
  • Een helikoptervlucht maken
  • Het noorderlicht zien
  • Een nieuwe taal leren spreken
  • Eigen moestuin maken
  • Sabbatical nemen
  • Een marathon (uit)lopen
  • Je eigen nummer opnemen
  • Een cursus volgen
  • Je huis een make-over geven (tip: lees hier onze handige klustips)

Verlanglijst bij VakantieVeilingen
En zo kunnen we nog eindeloos doorgaan! Zoals je ziet is de keuze reuze. Droom je van iets groters? Niets is te gek. Schrijf het op, en wie weet gaat die langgekoesterde wens ooit in vervulling.

Je dromen laten uitkomen via VakantieVeilingen

Wist je dat wij bij VakantieVeilingen een divers aanbod hebben waarmee jij je bucketlist kunt vullen? Zo kun je bij ons terecht voor actieve uitjes zoals paintballen of een ritje maken in een Ferrari. Ziet jouw verlanglijst er iets rustiger uit? Geen probleem! Wij hebben pretparken, dierentuinen en sauna's in ons assortiment zitten. Ook als jij je dromen dichterbij huis wilt vervullen zit je bij VakantieVeilingen aan het juiste adres. Bij ons vind je handige producten voor o.a. je tuin, keuken of slaapkamer.

Is jouw bucketlist nog niet compleet, en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wordt op de hoogte gehouden van ons nieuwe aanbod.