Hulp nodig?
Weer bereikbaar vanaf 10.00 (01-08).

Het coronavirus en VakantieVeilingen, hoe zit dat nou precies?

Ook VakantieVeilingen volgt de richtlijnen van het RIVM en de Overheid. Op deze veel gestelde vragen pagina willen je informeren over de status van de gewonnen veilingen en de mogelijke gevolgen die daarop van toepassing zijn. 


Heeft het coronavirus invloed op de levertijd van mijn bestelde product?

Wij doen ons uiterste best om de beloofde levertijd te halen. Toch kan het gebeuren dat je pakket wat later geleverd wordt dan verwacht, vanwege vertraging in het verzendproces. In de toegestuurde Track & Trace informatie kun je zien wat de verwachte leverdatum van je pakket zal zijn. Onze excuses voor het ongemak! 


Verwerking van retourzendingen.

Vanwege de impact van de maatregelen rondom het coronavirus duurt het verwerken van retourzendingen langer dan je van ons gewend bent. Het kan tot 2 weken langer duren voordat je de terugbetaling ontvangt. We vragen hierin om je begrip en geduld.


Ik heb tickets voor een geannuleerd evenement, wat nu?

We zijn momenteel aan het uitzoeken welke oplossing we jou het beste kunnen bieden. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van VakantieVeilingen of van de aanbieder over jouw tickets en de vervolgstappen. We vragen je vriendelijk om hier nog even op te wachten.


Ik heb gereserveerd bij een restaurant, maar vanwege het coronavirus wil ik deze reservering wijzigen/annuleren.

Op advies van de overheid zijn alle horeca gelegenheden in Nederland vanaf 14 oktober gesloten. Heb je een reservering staan, neem dan contact op met het betreffende restaurant. Is jouw waardebon nog ongebruikt en verloopt de geldigheid eind oktober, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Is jouw bon langer geldig, dan willen we je vragen om te wachten op nader bericht.


Ik heb een waardebon voor een sauna, wat nu?

De meeste sauna's zijn momenteel gewoon geopend, met aanpassingen om het bezoek zo veilig mogelijk te maken. Indien een sauna besluit om (tijdelijk) te sluiten, dan ontvang je hierover van ons per email bericht. Is een sauna gesloten en heb je geen informatie van ons ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier. 


Ik heb tickets voor een pretpark, wat nu?

Bekijk de actuele openingstijden op de website van het park. Je tickets zijn geldig tot het einde van seizoen 2020, tenzij anders vermeld.


Ik heb een hotelovernachting geboekt, maar vanwege het coronavirus wil ik deze reservering wijzigen/annuleren.

Veel hotels hebben een aangepaste regeling, maar zijn wel nog gewoon geopend. Het is helaas niet mogelijk om je reservering te wijzigen of annuleren via VakantieVeilingen. In het geval dat het hotel je boeking annuleert ontvangen wij hier graag een schriftelijke bevestiging van. Zonder deze informatie kan VakantieVeilingen je niet verder helpen.


Ik heb een boeking op een vakantiepark, maar vanwege het coronavirus wil ik deze boeking wijzigen/annuleren.

Veel vakantieparken hebben aangepaste regelingen voor de komende periode, maar zijn nog wel gewoon geopend. Het is helaas niet mogelijk om je reservering te wijzigen of annuleren via VakantieVeilingen. In het geval dat het vakantiepark je boeking annuleert ontvangen we hier graag een schriftelijke bevestiging van. Zonder deze informatie kan VakantieVeilingen je niet verder helpen.


Ik heb een boeking voor een vakantie of stedentrip, maar vanwege het coronavirus is deze geannuleerd.

Heb je een reis geboekt bij een SGR geregistreerd bedrijf in de periode tot 1 juni, en is deze geannuleerd? Het SGR heeft in samenwerking met ANVR de corona-waardebon in het leven geroepen. Met deze waardebon kun je de geannuleerde reis op een later tijdstip opnieuw boeken en alsnog op vakantie gaan. De reisorganisatie waarbij je hebt geboekt, neemt contact met je op over de waardebon.