Naar de sauna in Veenendaal?

Een dagje naar de sauna in Veenendaal? In deze stad en omgeving heb je genoeg sauna’s waar je lekker kunt relaxen. Alleen een dagentree, wellness met overnachting of misschien wel uitgebreid met een behandeling? Door mee te bieden op VakantieVeilingen bepaal je zelf wat je voor jouw sauna-ervaring betaalt. Dubbelop genieten dus. We lichten hieronder de leukste sauna's in Veenendaal voor je uit.

Sauna in Veenendaal

Aan de rand van Veenendaal vind je Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug. Deze kleinschalige sauna bestaat al 40 jaar en heeft een gezellige, huiselijke sfeer. Je kunt genieten van verschillende sauna- en thermenfaciliteiten, behandelingen, arrangementen én je kunt er heerlijk eten.
Sauna Veenendaal - VakantieVeilingen
Op een halfuurtje rijden ligt het grote wellnessresort Thermen Soesterberg. Deze populaire sauna nabij Veenendaal is verkozen tot het leukste uitje van de provincie Utrecht in 2018! Iets verder nog, op ongeveer 3 kwartier rijden, kun je naar Sauna & Beauty Oase Senang in Nederasselt. Naar welke sauna bij Veenendaal ga jij?

Boek er een behandeling bij

Wil jij jezelf of iemand anders helemaal in de watten leggen? Breid dan je dagje wellness uit met een wellness- of schoonheidsbehandeling. De meeste sauna’s bij Veenendaal bieden er een flink aantal aan. Kies bijvoorbeeld voor een verzorgende hammam-behandeling, een massage voor pure ontspanning of een uitgebreide gezichtsbehandeling. Alleen een behandeling boeken, dus zonder entree, is ook mogelijk.    

Overnacht in Veenendaal na je sauna

Wil je na een dagje sauna in Veenendaal graag een nachtje blijven slapen? Combineer je relaxdag dan met een overnachting. Boek een hotel dicht bij het wellnessresort of een hotel in de stad. Of je op de dag van aankomst of vertrek een sauna in Veenendaal bezoekt, kun je altijd nog beslissen. Je kunt natuurlijk ook gewoon gelijk een wellnesshotel boeken. Dan hoef je de deur niet eens meer uit. Heerlijk!
Sauna Veenendaal actie - VakantieVeilingen

Ontdek Veenendaal en omgeving

Wil jij meer halen uit je bezoek aan de sauna in Veenendaal? Liefhebbers van winkelen kunnen hun hart ophalen in het grote winkelhart. Maar in de buurt zijn er ook genoeg uitstapjes te maken. Hou je van natuur? Ga dan een paar uur wandelen of fietsen op de Hoge Veluwe.
Veenendaal sauna - VakantieVeilingen

Sauna's in de buurt van Veenendaal bij VakantieVeilingen

Wij veilen regelmatig tickets voor sauna's in de buurt van Veenendaal. Staat er nu even niets voor je tussen? We veilen ook toegang voor andere wellnesscentra bij jou in de buurt, maar ook wat verder weg. Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief; zo ben jij als eerst op de hoogte van alle acties voor sauna's in Veenendaal.