Naar de hammam in Zuid-Holland

Wanneer je naar de hammam wilt, zit je in Zuid-Holland goed! In de provincie vind je veel wellnessresorts. Het hammamritueel kun je hier bijboeken. Soms heeft het resort een eigen Oosters badhuis, een andere keer wordt het aangeboden als behandeling. Wil je toch de echte sfeer van een hammam in Zuid-Holland proeven? Dat kan ook.

Naar de hamam in Zuid-Holland

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een hammam in Zuid-Holland wil bezoeken. We hebben wat opties voor je op een rijtje gezet.

Dunya Hammam in Rotterdam is een traditioneel Oosters badhuis. Hier kom je heerlijk tot rust. Hier geniet je van een massage, scrub- of modderbehandeling of een traditionele Turkse zeepzakbehandeling. Bij binnenkomst staat er een Marokkaanse muntthee voor je klaar. Muntthee hammam Zuid HollandOok in Rotterdam vind je Hammam Cleopatra. Deze hammam heeft een uitgebreid pakket aan arrangementen. Zo kies je zelf de luxe waar jij aan toe bent. Bij het basisarrangement word je ingezeept met olijfzeep, gescrubt, krijg je een modderbehandeling en een lichaamsmassage. Daarnaast staat er een kop koffie of thee voor je klaar. Hoe luxer het arrangement is dat je boekt, hoe meer behandelingen je krijgt. Hammam Zuid HollandBij Thermen Holiday in Schiedam geniet je ook van een hammambehandeling in Oosterse sferen. Je lichaam wordt volledig gescrubt en de dode huidcellen worden verwijderd. Daarna wordt je hoofdhuid gemasseerd en word je op traditionele wijze ingezeept. Ook een professionele lichaams- en voetmassage ontbreken niet. Na een bezoek aan deze hammam in Zuid-Holland voelt het alsof je op vakantie bent geweest!

Ergens anders heen? Zo kun je bijvoorbeeld uren ontspannen bij Wellness Ridderkerk. In dit wellnessresort onder de rook van Rotterdam geniet je van heel veel wellnessfaciliteiten. Of ga naar Elysium in Bleiswijk. De hammambehandelingen kun je hier bijboeken.Hammam behandeling Zuid Holland

Overnacht na je hammam in Zuid-Holland

Is de provincie voor jou niet zo dichtbij? Blijf na je bezoek aan de hammam dan slapen! Boek bijvoorbeeld een hotel in Rotterdam of Den-Haag. Sommige hotels hebben ook hun eigen wellness, zoals Carlton Beach Hotel. Hier neem je na het ontbijt een duik in het verwarmde zwembad of warm je op in de sauna. Wil je liever wat langer blijven of ergens anders slapen dan in een hotel? Kijk dan eens of er een bungalowpark in de buurt van je hammam is. Vakantiepark Cape Helius in Hellevoetsluis bijvoorbeeld. Omringd door de natuur, grenzend aan het water vind je verschillende accommodaties met sauna en/of stoomcabines. Heerlijk!Hotel Zuid Holland