Hammams in Drenthe

Zin in een fijne hamam in Drenthe? Hammambehandelingen kun je in veel sauna- en wellnesscomplexen krijgen. Een heerlijk verwenmoment waarbij je lichaam gescrubd, ingezeept en gemasseerd wordt. Dit Oosterse ritueel werkt reinigend en ontspannend voor lichaam en geest!

Hamams in Drenthe

De bekendste sauna in Drenthe is SpaWell Peize. Hier kun je kiezen uit 2 hamambehandelingen. 1 van 20 minuten, waarbij de achterkant van je lichaam behandeld wordt en 1 van 50 minuten voor het hele lichaam en hoofd. Daarnaast kun je genieten van sauna’s, zoals de filmsauna, kelosauna en kleurensauna, maar ook van zwembaden, bubbelbaden, stoomruimtes en andere faciliteiten. Een heerlijk dagje wellness dus!
Hammam Drenthe SaunaIn Assen zit Beauty for you. Een Beautysalon die een Mini Hamam Ritueel aanbiedt. Verder kun je voor een hammam in Drenthe terecht bij Vitalia Beaty & Wellness in Westerbork. Daar kun je kiezen voor een Drentse Hamam van 30 minuten of 45 minuten. Bij Heleen’s Wellness & Beauty in Dieverbrug krijg je een Hamam body massage. Welke je ook kiest, je weet zeker dat je helemaal ontspannen weer terugkomt.Hammam Drenthe scrub

Hamam in Drenthe en meer

Wat meer doen dan alleen naar een hamam in Drenthe? Deze provincie in het Noorden heeft meer te bieden dan wellness. Verleng je bezoek met een overnachting in een hotel en maak er een dagje of weekend van! Geniet van de prachtige natuur of bezoek een leuke stad. Voor een langer verblijf kun je ook kiezen voor een vakantiehuisje of bungalow. Sommige huisjes hebben zelfs een privésauna, heerlijk!
Hammam doek UtrechtVoor uitstapjes kijk je bij onze dagjes weg. Combineer je hammam in Drenthe met bijvoorbeeld een high tea of shoppen in Assen. Of breng een bezoekje aan het openluchtmuseum Veenpark of WildLands Adventure Zoo in Emmen. Voor wat meer actie ga je naar pretpark Plopsa Indoor Coevorden of wat dacht je van een rondje karten? Wil je de natuur opzoeken en wandelen of fietsen? Drenthe heeft mooie nationale parken en natuurparken zoals Dwingelderveld, het Drents – Friese Wold en Geopark de Hondsrug.Hunnebedden hammam drenthe

Naar de hamam buiten Drenthe bij VakantieVeilingen

Liever naar een hamam buiten Drenthe of kies je toch voor een wellness? Bekijk ons aanbod van sauna & wellness in de rest van Nederland bij VakantieVeilingen. Hier vind je genoeg hamams en wellnesscentra waar je heerlijke behandelingen kunt krijgen. Je kunt filteren per provincie en stad en kiezen uit verschillende arrangementen. Het mooie is, je bepaalt zelf de prijs! Wil je als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Schrijf je dan in op de VakantieVeilingen-nieuwsbrief.