Naar de sauna in Leiden

Op zoek naar een sauna in Leiden of omgeving? Keuze genoeg! Ga voor een dagentree, avondbezoek of maak je relaxmomentje compleet met een overnachting of wellnessbehandeling. We lichten een paar sauna’s in de regio van Leiden voor je uit.

Sauna’s in Leiden

In het Zuid-Hollandse Leiden vind je vele soorten sauna’s. Een van de bekendste resorts is Wellness Leiden. Hier geniet je niet alleen van sauna’s, kruiden- en bubbelbaden, maar ook van een perfect uitzicht over de stad. Het resort bevindt zich namelijk op de 11e verdieping van Het Level-gebouw. Ook fijn: het is maar 5 minuten lopen van de sauna naar Leiden Station.
Sauna Leiden - VakantieVeilingen
Een andere bekende sauna in Leiden is Sauna Thermen 5 mei. Deze oase van rust is misschien iets kleinschaliger, maar heeft alsnog een ruime keuze aan faciliteiten. Hier geniet je van de Finse sauna en de infrarood sauna, maar ook aan whirlpools en een ijsgrot. Liever buiten Leiden naar de sauna? Net onder de rook van Leiden vind je Sauna Warmond. Minder bekend en iets kleiner dan Wellness Leiden. Maar ook daar vind je een heerlijke junglesauna, Turks stoombad en vele andere faciliteiten om jouw dagje wellness compleet te maken. 
Leiden sauna - VakantieVeilingen

Overnachting in Leiden met sauna

De sauna in Leiden uitlopen, je badjas omslaan en gelijk je bed in, heerlijk! Breid een bezoek aan de sauna in Leiden eens uit met een overnachting. Dit kan bijvoorbeeld in het resort zelf, zoals bij Wellness Leiden; de sauna nabij Leiden Station. Maar dit kan ook in een hotel dicht bij het wellnessresort. Je kunt ook kiezen voor een wellness hotel of je reguliere hotelkamer upgraden naar een suite. Daar hoef je soms niet eens je hotelkamer uit om te genieten van een sauna of jacuzzi. Hoe mooi is dat?

Na de sauna Leiden in

Als je dan toch van een dagje sauna in Leiden geniet, kun je ook gelijk wat van de stad zien toch? Bezoek 1 van de vele musea, zoals het Stedelijk Molenmuseum de Valk of CORPUS en maak een reis door de mens. In de provincie Zuid-Holland zijn leuke uitstapjes te maken! Sluit je dag af met een borrel of lekker hapje eten in Leiden of omgeving.
Sauna Leiden Station - VakantieVeilingen

Sauna’s bij VakantieVeilingen

Er zijn natuurlijk nog veel meer sauna’s buiten Leiden te vinden. En daar hoef je niet eens altijd een hele wereldreis voor af te leggen. Bekijk onze sauna & wellness-veilingen in de rest van Nederland en België. Liever alleen een massage of schoonheidsbehandeling? In de categorie beauty vind je behandelingen voor een scherpe prijs. Zit er op dit moment niets voor je tussen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wie weet scoor je straks een dagje sauna met korting!