4 keer inspiratie voor jongens cadeaus

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je zoon, neefje, kleinkind, oppaskind of een vriendje van je zoon? Je wilt natuurlijk iets geven wat hij nog niet heeft en zeker niet iets waar hij 1 keer mee speelt en vervolgens onder de bank schuift. Wat dacht je van een bordspel die jullie samen kunnen spelen of een blokkenset om kennis te maken met cijfers en letters? Wij tippen jou 4 verschillende soorten cadeaus.

Samen naar een attractiepark, zwemparadijs of dierenpark

Samen iets doen, zoals naar een pretpark, een aquapark, of een safaripark is gezellig en blijft langer hanger in de gedachten van een kind dan iets materialistisch. Maak gekke foto’s, ga samen op avontuur en koop een snoepzak of suikerspin om samen te delen. Daarbij haalt het ook weer het kind in jou naar boven! Wanneer ben jij voor het laatst naar Walibi of Apenheul geweest?
Cadea jongens

Gezellig een nachtje weg naar een andere stad

Ben je al eens een nachtje weg alleen met je kind geweest? Zeker voor wat oudere kinderen is dit heel speciaal. Beschouw het meer als een dagje samen uit, dit is namelijk echt ‘quality time’. Plan een fietstocht, ga winkelen, boek een gezellig restaurant en ontdek een nieuwe stad. Je hebt net wat andere gesprekken doordat je meer aandacht voor je kind hebt. Daarna samen lekker in het hotelbed ploffen met grote kussens en een filmpje kijken. Check hier of er iets bij zit wat jullie allebei aanspreekt.

Cadeau jongens

Ontdekken en leren

Misschien dat het Van Gogh museum nog een beetje ambitieus is, maar er zijn talloze interessante en speelse musea in Nederland met wisselende exposities. Je bent nooit te oud om te leren! Er zijn verschillende musea en tentoonstellingen die voor jong en oud leuk zijn om te bezoeken, bijvoorbeeld over een deel uit de geschiedenis of het menselijk lichaam. Speciaal voor kinderen zijn ze interactief, toegankelijk en leer je samen spelenderwijs meer over een bepaald onderwerp.

Cadeau jongens

Een spel of speelgoed om samen mee te spelen

Denk terug aan wat jij vroeger een leuk spel vond om samen met je ouders of met vrienden te spelen. Was het een bordspel, of verzonnen jullie liever met speelgoed een eigen verhaal? Samen lezen, creëren en in jullie eigen bubbel zitten is heerlijk! Vaak krijgen kinderen op een verjaarsfeestje genoeg gadgets, robots of rijdende voertuigen. Geef daarom echt iets wat jullie samen kunnen doen, zoals iets bouwen of in elkaar zetten. Dan valt jouw cadeau tenminste veel meer op tussen die plastic hebbedingetjes!

Jongens cadeaus

Korting op een cadeau voor jongens via VakantieVeilingen

Bied mee op verschillende soorten cadeaus voor jongens, bijvoorbeeld voor kerst of een verjaardag, met korting. Wil je op de hoogte blijven van deze veilingen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste veilingen voor dagjes en weg en cadeaus.