Massage in Friesland

Toe aan ontspanning? Bij ons kun je terecht voor de fijnste massages. We bieden massages door het hele land aan. Voor een massage in Friesland kun je bijvoorbeeld meebieden op de massagebon. Met deze bon kies je zelf een locatie. Of gaat je voorkeur uit naar een combinatie van een massage en een sauna in Friesland? Bij ons bepaal je zelf de prijs voor de behandeling. De meeste massages in Friesland zijn voor 1 persoon, maar vaak is het mogelijk om iemand bij te boeken. Zo geniet je gezellig met z’n 2-en.

Wellness en massages in Friesland

In Friesland vind je een aantal wellnesscentra die massages aanbieden. Zo kun je bij Beautyresort de Leliehof in Makkum terecht voor heerlijke sauna’s, maar ook voor massages. Ga bijvoorbeeld voor een hot-stone-massage, lichaamsmassage of een gezichtsbehandeling. Massage FrieslandIn sauna Het Friese Woud in Boijl kom je helemaal tot rust. Je kunt in dit kleinschalige complex niet alleen opwarmen in de sauna, maar ook massages bijboeken. Tijdens bijvoorbeeld een magnesium-massage ervaar je de weldaad van magnesium. Na de nek-rug-schoudermassage met magnesium-gel, geniet je van een voetenbad met magnesiumkristallen. Massage Friesland schoudersMet de Schoonheidsbon kies je zelf een salon en geniet je van een reiniging van de huid. En als extraatje krijg je korting op de volgende behandelingen. Zo wordt een dagje ontspannen nog leuker!

Massages en overnachtingen

Jouw massage in Friesland uitbreiden met een overnachting om écht ontspannen thuis te komen? Slaap dan bijvoorbeeld in Van der Valk Hotel Sneek. Je slaapt in een juniorsuite en er staan een fles bubbels en een fruitmand klaar. Westcord Strandhotel Seeduyn op Vlieland ligt aan zee. Na een dag uitwaaien kom je tot rust in de wellness van dit hotel. Warm op in een sauna in Friesland en ontspan tijdens een massage. Heerlijk!Massage Friesland overnachting

Wat is er verder te doen in Friesland?

Wil je jouw massage in Friesland uitbreiden met een extra uitje? In de provincie is veel te doen. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons aanbod voor dagjes weg in deze provincie. Er zit vast iets voor je tussen. Maak het bijvoorbeeld onvergetelijk tijdens een helikoptervlucht of zoek de spanning op bij een antislipcursus. Liever een iets rustiger activiteit? Kijk dan eens bij de High Tea Bon. Hiermee kun je gezellig met iemand anders onbeperkt thee drinken en lekkere hapjes eten. Ontspannen én lekker!Massage Friesland high tea

Massages buiten Friesland

Uiteraard kun je ook buiten de provincie Friesland van massages genieten. Elke dag bieden we heel veel arrangementen met massages en wellness in Nederland en buitenland aan. Bekijk al onze wellness-veilingen, vind iets wat je fijn lijkt, bied mee en ga een dag ontspannen!