Bied mee en maak kans op een loungeset van Feel Furniture
Bekijk nu

Tijdelijk niet beschikbaar - Goedkope treinkaartjes

* Deze deals zijn helaas tijdelijk niet beschikbaar. We houden je op de hoogte. * 


Met de trein reis je snel en ontspannen naar je bestemming. Ideaal als je een nieuwe stad wilt ontdekken of als je naar het vliegveld gaat. Zo voorkom je filestress en hoge parkeerkosten. Treinkaartjes kopen doe je bij ons met korting. Bijvoorbeeld een 1e klas enkele reis in het weekend, een enkele reis in de daluren of een dagretour tijdens de daluren. Waar je precies heen gaat, bepaal je met deze goedkope treinkaartjes zelf. Zo heb je alle vrijheid.


Blijf op de hoogte wanneer deze deals weer beschikbaar worden.


NS dagretour daluren (1x) - ontdek een nieuwe stad

Een dagje shoppen in een andere stad? Met een NS dagretour daluren reis je tijdens de daluren met korting naar elk station in Nederland. In het weekend zijn deze treinkaartjes de hele dag geldig. Beklim de Martinitoren in Groningen, proef de lekkerste gerechten in de Markthal in Rotterdam of bezoek een museum in Maastricht. In elke stad zijn genoeg leuke en bijzondere activiteiten te doen. Met de dagretour reis je op dezelfde dag heen en terug. Je kunt dit ticket natuurlijk ook gebruiken voor een dagje strand of een bezoekje aan familie.

NS enkele reis weekend (1x) - 1e klas

Lekker een weekendje op stap? Dan is het verstandig om dit treinkaartje enkele reis te kopen. Dit goedkope treinkaartje is geldig op zaterdag en / of zondag. Zo kun je extra luxe in de 1e klas reizen naar welk station je maar wilt. Ook kun je natuurlijk 2 kaartjes scoren om heen én terug te kunnen reizen. 

Enkele reis daluren (1x of 2x) - dagje uit

Ga er lekker op uit, samen of alleen. Door treinkaartjes bij ons te kopen, houd je geld over voor een leuke souvenir of iets lekkers. Het leuke is: dit goedkope treinkaartje is geldig op alle dagen van de week, ook tijdens schoolvakanties. Bovendien kun je eenvoudig meerdere tickets scoren als je met meerdere mensen wilt reizen.


Goedkope treinkaartjes kopen

Kortom; een dagje uit met de trein hoeft helemaal niet duur te zijn. Want bij ons kun je verschillende soorten goedkope treinkaartjes kopen. Voor deze unieke deal betaal je ook nog eens een vaste prijs. Lijkt het je wat? Registreer je dan op VakantieVeilingen of log in met je bestaande account, en koop deze unieke deal. Heb je meerdere uitstapjes gepland of ga je samen met een reisgenootje? Je kunt meerdere goedkope treinkaartjes kopen per persoon.