Goedkope treinkaartjes - leuk dagje uit met de trein

Met de trein reis je snel en ontspannen naar je bestemming. Ideaal als je een nieuwe stad wilt ontdekken of als je naar het vliegveld gaat. Zo voorkom je filestress en hoge parkeerkosten. Treinkaartjes kopen doe je bij ons met korting. Bijvoorbeeld een weekend dagretour, 2 x een enkele reis of een kaartje naar Amsterdam Schiphol, Eindhoven of Rotterdam Centraal. Wanneer je reist, dat bepaal je met deze goedkope treinkaartjes zelf. Zo heb je alle vrijheid.

NS treinkaartje van of naar het vliegveld

Binnenkort op vakantie? Reis ontspannen met de trein naar het vliegveld. Via ons kun je goedkope treinkaartjes kopen naar Schiphol, Rotterdam Centraal en Eindhoven Centraal. Reis je naar het vliegveld van Rotterdam of Eindhoven? Vergeet dan niet dat je vanaf het station nog een stukje met de bus moet reizen. Ook als je terugkomt kun je de trein naar huis pakken. Stop je koffers in het rek en ga lekker zitten. Zo kom je ook weer uitgerust thuis.

Dagretour naar een dierentuin of pretpark

Een dagje dierentuin of pretpark in het vooruitzicht? Met onze dagretour treinkaartjes reis je er ontspannen naartoe. Jij kiest het opstapstation en vanaf daar reis je met de trein én bus naar het park. We hebben deals voor pretparken als Walibi Holland en Slagharen. Maar ook als je een dagje naar Apenheul of Dolfinarium op de planning hebt staan, hebben we een dagretour. De entreetickets voor de parken zijn niet inbegrepen. 

NS weekend dagretour - ontdek een nieuwe stad

Een dagje shoppen in een andere stad? Met een NS weekend dagretour reis je op zaterdag of zondag met korting naar elk station in Nederland. Beklim de Martinitoren in Groningen, proef de lekkerste gerechten in de Markthal in Rotterdam of bezoek een museum in Maastricht. In elke stad zijn genoeg leuke en bijzondere activiteiten om te doen. Met het weekend dagretour reis je op dezelfde dag heen en terug. Je kunt dit ticket natuurlijk ook gebruiken voor een dagje strand of een bezoekje aan familie.

NS treinkaartjes (enkele reis) - weekendtrip

Lekker een weekendje op stap? Dan is het verstandig om deze 2 treinkaartjes enkele reis te kopen. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig op zaterdag en / of zondag. Je mag zelf bepalen of je de kaartjes op dezelfde dag gebruikt (als retour) of niet (2 x enkele reis). Dat geeft je extra veel vrijheid om te reizen.

Goedkope treinkaartjes (2 x enkele reis) - dagje uit met het gezin

Ga er lekker op uit met het gezin. Kom naar 1 van de pretparken, een waterpark of dierentuin. Door treinkaartjes bij ons te kopen, houd je geld over voor een leuke souvenir of iets lekkers. Het leuke is: deze 2 goedkope treinkaartjes zijn geldig op alle dagen van de week, ook in de meivakantie.


Goedkope treinkaartjes kopen

Kortom; een dagje uit met de trein hoeft helemaal niet duur te zijn. Want bij ons kun je verschillende soorten goedkope treinkaartjes kopen. Voor deze unieke deal betaal je ook nog eens een vaste prijs. Lijkt het je wat? Registreer je dan op VakantieVeilingen of log in met je bestaande account, en koop deze unieke deal. Heb je meerdere uitstapjes gepland of ga je samen met een reisgenootje? Je kunt meerdere goedkope treinkaartjes kopen per persoon.