Word ook winnaar! Bepaal zelf je prijs en bied gratis mee.

Wat goed dat je meer wilt weten over onze jouw privacy op onze website. Uiteraard doen wij er alles aan om het bied-, win- en betaalproces voor jou zo eerlijk, duidelijk en veilig mogelijk te maken. We gaan dan ook zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om en verwerken deze in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Onze contactgegevens zijn:
Emesa Nederland BV
Spaklerweg 50
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 – 760 50 70
Mail: privacy@emesa.nl

Wil je weten hoe wij precies omgaan de verzamelde informatie? Lees dan verder.

Waarom onthouden we jouw gegevens?

Wij gebruiken jouw persoonsgegevens om de levering van onze diensten zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Heb je een veiling gewonnen? Dan zal VakantieVeilingen je persoonlijke gegevens alleen met externe partijen delen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw arrangement. Wij verkopen je gegevens niet aan derden voor commerciële doeleinden.

Heb je een product gewonnen, dan kun je het afleveradres bij de bestelling doorgeven.

Omdat Vakantieveilingen samen met ActievandeDag onderdeel is van Emesa Nederland B.V., kunnen we jouw persoonsgegevens gebruiken in de database van ActievandeDag als je daar ook een account hebt.

Direct marketing en nieuwsbrieven
Op basis van de gegevens die je met ons deelt, laten we je gepersonaliseerde aanbiedingen zien op onze website, onze app of op de websites van derde partijen. Dit geldt ook voor hun social media en websites.

De nieuwsbrief ontvang je als je een account bij ons hebt aangemaakt. Wil je deze niet langer ontvangen? Ga dan naar je profielgegevens onder jouw veilingen en meld je af. Je kunt je ook afmelden via www.vakantieveilingen.nl/settings.html.

VakantieVeilingen is onderdeel van Emesa Nederland B.V., net als het label ActievandeDag. Hebben we een leuke aanbieding op deze andere website, dan stellen we je hier graag van op de hoogte. Dit doen we niet te vaak natuurlijk.

Gebruik van cookies
Cookies zijn kleine tekstbestandjes die een website op jouw computer, telefoon of tablet achterlaat. VakantieVeilingen gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken. Ook derden plaatsen cookies. Op deze manier kunnen wij en derden jou, op basis van je interesses, advertenties tonen. Je kunt cookies verwijderen of weigeren via de webbrowser. Maar let op, als je cookies weigert, is het mogelijk dat bepaalde diensten van VakantieVeilingen voor jou niet meer beschikbaar zijn. Lees meer over de cookies die wij plaatsen in ons cookiestatement.

Facebook en Twitter
Veiling gewonnen en wil je dit aan iedereen laten zien? Deel deze dan op Facebook en Twitter via de buttons. De buttons werken door middel van een code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter. Deze code plaatst onder andere een cookie op jouw computer, telefoon of tablet. De cookie maakt het mogelijk om jouw veiling te delen. Accepteer je geen cookies, dan werkt deze functie ook niet.

Wil je weten wat er met jouw persoonsgegevens gebeurt als je deze social media-buttons gebruikt? Lees dan de privacyverklaring van Facebook en Twitter door (deze kan regelmatig wijzigen).
https://nl-nl.facebook.com/about/privacy
https://twitter.com/privacy

Trustpilot

Wij willen graag weten wat je van je gewonnen arrangement vond. Daarom stuurt Trustpilot je eenmalig een mail met de vraag om een beoordeling te geven. Wil je dit niet, kan je je hiervoor afmelden via de afmeldlink in de mail. 

Beveiliging
Alle gegevens die jij met ons deelt, bewaren we op een beveiligde server. We bewaren geen gegevens buiten Europa. Onze werknemers, aanbieders en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van deze gegevens te respecteren.

Betalen
Heb je een veiling gewonnen? Dan betaal je deze altijd in een beveiligde betaalomgeving. Je gegevens worden alleen gebruikt om de betaling aan de gewonnen veiling te koppelen. Wij maken gebruik van betalingspartner Adyen B.V. Per ongeluk vergeten te betalen? Dan kunnen we je een betalingsherinnering versturen per sms of je opbellen om je te helpen herinneren.

Klantenservice
Neem je contact op met onze klantenservice, dan wordt een notitie van het gesprek bewaard. Zo kunnen we later altijd terugzien waar het contact over ging. Als we het gesprek opnemen voor training- en kwaliteitsdoeleinden, melden we je dat vóór het telefoongesprek. Opnames worden 2 weken bewaard en daarna verwijderd.

Ben je ontevreden over de dienstverlening door VakantieVeilingen en kom je er met de klantenservice niet uit?

Dan is het mogelijk om je klacht in te dienen bij de Europese geschillencommissie via http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Nog geen 18 jaar?
Ben je nog geen 18 jaar, dan mag je geen account aanmaken bij VakantieVeilingen. Je mag alleen samen met je ouder(s) of voogd van onze diensten gebruikmaken. Je ouder(s) of voogd moet dan toestemming geven voor het verstrekken van jouw persoonsgegevens.

Hyperlinks
Voor jouw gemak hebben wij op onze website hyperlinks opgenomen naar websites van derden. Houd er rekening mee dat als je deze websites bezoekt, de privacy policy van deze derde partijen van toepassing is. En niet die van VakantieVeilingen. Dit geldt voor alle activiteiten die je op deze websites verricht en de informatie die je daar openbaar maakt.

Inzage en aanpassingen van jouw gegevens
Wil je weten welke gegevens VakantieVeilingen precies van jou heeft? Dat kan! Je kunt deze bekijken. Ook kun je ons verzoeken deze gegevens aan te passen of te verwijderen. Hoe je dit doet, lees je onder het kopje Contact. Hebben we je aanvraag ontvangen, dan laten we je binnen 4 weken weten of we aan je verzoek kunnen voldoen.


Wijzigingen
VakantieVeilingen kan deze privacy policy aanpassen. Deze aanpassingen worden op onze website bekend gemaakt. Bij gebruik van de website zal de aangepaste privacy policy van toepassing zijn.

Contact
Wil je je persoonsgegevens inzien, gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Laat het ons weten. Dit kan via je profielgegevens onder jouw veilingen.

Heb je andere vragen over bovenstaande Privacy Policy? Stuur ze naar privacy@emesa.nl, en we proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Versie juni 2017