Wellness hotels

Ben je toe aan wat ontspanning? Boek dan een wellness weekend en kom even helemaal tot rust. Relax in de heerlijke baden, sauna's en rustruimtes. Bij ons kun je dagelijks meebieden op de beste wellness hotels in Nederland en België. Zo heb jij een compleet weekend voor de beste prijs.

Waarom een wellness weekend?

Wellness is goed voor lichaam en geest. Je ontspant je spieren, afvalstoffen worden sneller afgevoerd en je komt geestelijk tot rust. En hoe lekker is het om na een dag vol baden, opgietingen en sauna’s in een luxe hotelbed te slapen? Je hoeft niet meer naar huis te rijden en je kunt het zelfs de volgende dag opnieuw doen. Samen met je partner, beste vriendin of zus geniet je zo van een compleet relax-weekend.

Wellness hotel

Keuze uit de beste wellness hotels

We bieden dagelijks de beste hotels aan. Geniet bijvoorbeeld van sauna’s, stoombaden en fitness-faciliteiten in een Van der Valk of Fletcher hotel. Of overnacht midden in het wellness resort Thermae 2000. De hotels liggen op de mooiste plekken van Nederland en België. Kom bijvoorbeeld tot rust door een combi van spa en natuur op de Veluwe, de heuvels van Limburg, de Zeeuwse kust of de Belgische kust. Hou je meer van de stad? Combineer je verblijf dan met een stadswandeling en bied mee op overnachtingen in Valkenburg, Rotterdam of Apeldoorn. Je bepaalt zelf de prijs!

Geniet van alle faciliteiten

De hotels hebben allemaal verschillende wellness-faciliteiten waar jij gebruik van kunt maken. Warm op in de sauna, doe mee aan een opgieting, geniet van de stoombaden, boek een schoonheidsbehandeling of massage, neem een duik in het zwembad, lees een boek in de rustruimte, werk aan je figuur met de fitness-faciliteiten en sluit af met een heerlijke maaltijd in 1 van de restaurants. Zo kun jij gemakkelijk 1 à 2 dagen vullen. Ultiem genieten dus.

Wellness hotel Nederland

Badkleding of niet?

In de hotels die we veilen zijn er verschillende regels wat betreft badkleding. Soms is dit verplicht, soms mag je juist niets dragen. Wanneer je overnacht in het wellness resort zelf, heb je misschien te maken met badkledingdagen of vrouwendagen. Dit zijn afwijkende dagen in de week of maand waarbij je verplicht badkleding moet dragen of wanneer alleen vrouwen aanwezig mogen zijn. Ook kun je te maken krijgen met badkleding-mag-dagen. Hierbij is het niet verplicht om badkleding te dragen, maar dit mag uiteraard wel. Bij alle veilingen staat aangegeven wat de regels zijn voor het betreffende wellness hotel.  

Wellnesshotel

Een wellness overnachting cadeau doen?

Wil je iemand verwennen met een heel relaxed cadeau? Wanneer je een veiling bij ons wint, krijg je een waardebon voor 2 personen. Kies voor de gratis cadeauprint en verras je beste vriendin, partner of zus met een volledig wellness weekend. Je mag zelf vast mee!