Top 3 vakantieparken in Nederland

Laat jij je paspoort dit jaar thuis en zoek je een vakantie dicht bij huis? Het is wel eens fijn om je niet te hoeven haasten voor het vliegtuig, of om urenlang in de auto te zitten naar Zuid-Europa. In Nederland zijn genoeg vakantieparken te vinden om er een onvergetelijke tijd van te maken. Van Roompot tot Oostappen, en van Landal tot Center Parcs; dichtbij, maar toch echt even op vakantie. Hieronder lees je onze top 3 vakantieparken in Nederland.

Roompot Beach Resort (Zeeland)

Wat is er nou lekkerder dan uitwaaien op het strand? Nederland heeft een prachtige kust met alle mogelijkheden voor een topvakantie. Roompot Beach Resort is geen uitzondering daarop. Dit heerlijke bungalowpark in Zeeland heeft alles in huis om jou een fantastische tijd te bezorgen. Je verblijft hier in een chalet of vakantiehuisje aan het strand; zo begin jij je dag met een paar uurtjes ongestoord zonnen. Ben je een actieveling? Huur een surfplank op het Roompot-park en ga de golven tegemoet. Na je inspannende middag nuttig je een verfrissend drankje bij Beach Club Bestevaer. Hier geniet je nog eens van het prachtige uitzicht over de zee.
Vakantieparken Nederland bij VakantieVeilingen

Zit jij in de organisatie van het vrijgezellenfeest van een vriend of vriendin? Op Roompot Beach Resort maak jij er een heel feestweekend van. Neem lekkere hapjes, drankjes en gezellige bordspellen mee.

Roompot Weerterbergen (Limburg)

Even niets moeten? Bij Roompot Weerterbergen ben je aan het juiste adres. In dit gastvrije bungalowpark in Limburg doet iedereen waar hij zin in heeft. Ontspannen aan de natuurplas, samen lasergamen of spelen met Koos Konijn; de kracht van Roompot Weerterbergen is het enorme activiteitenaanbod. Er is binnen en buiten altijd wel iets te beleven voor jong en oud.
Roompot bij VakantieVeilingen

Limburg is ook een mooie provincie voor leuke uitstapjes. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het authentieke Maastricht, de grotten van Valkenburg of het Drielandenpunt. Ben je met de kids op vakantie? De provincie telt een aantal leuke dierentuinen en pretparken. Zo zijn dierenpark Mondo Verde en attractiepark Toverland leuke uitstapjes voor de hele familie.

Beekse Bergen Safari Resort (Noord-Brabant)

Altijd al eens willen slapen tussen wilde dieren? Beekse Bergen Safari Resort is een uniek vakantiepark in Nederland waar je zeker een keer wil zijn geweest. Alle 225 accommodaties zijn verspreid tussen 2 savannes en een leeuwenvlakte. Schrik dan ook niet als je ’s morgens wakker wordt gebruld door de leeuwen! Tip: verblijf in een avontuurlijke safaritent of sfeervolle boomhut. Zo hoef je Nederland niet te verlaten voor het ultieme safarigevoel.
Bungalowpark bij VakantieVeilingen

Bij VakantieVeilingen veilen we regelmatig tickets voor de Beekse Bergen. Houd onze website in de gaten en wie weet sta jij straks oog-in-oog met de wilde dieren.

Vakantieparken in Nederland bij VakantieVeilingen

Dit jaar in ons kikkerlandje verblijven? VakantieVeilingen heeft een ruim aanbod met vakantieparken in Nederland. Toch de grens over? Bekijk onze website voor bijvoorbeeld bungelowparken in Duitsland of campings in de Ardennen. Zit er op dit moment niets voor je tussen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wellicht scoor jij je volgende vakantie straks extra voordelig.