De meest romantische uitjes

Er samen tussenuit? Of wil je je lover graag verrassen met een bijzonder of romantisch uitje? Van avontuurlijk en actief tot relaxen en genieten; er zijn genoeg romantische uitjes te verzinnen. Wij geven je een paar tips voor een romantisch dagje uit.

Top 4 romantische uitjes

1. Romantisch dineren
Kaarsen, heerlijk eten, lekkere drankjes en fijn gezelschap zijn de ingrediënten voor een romantisch avondje. Bij Vuurtoreneiland ben je hiervoor aan het juiste adres. Vanaf Amsterdam-Noord wordt je in een klein uurtje met een bootje naar Vuurtoreneiland gevaren. Een klein eilandje met een ruig landschap met loslopende dieren, zeldzame planten, een fort en Amsterdams’  enige vuurtoren. In de lente en zomer wordt je ontvangen in het zomerrestaurant. Een glazen kas waar je van een prachtige zonsondergang kan genieten. In de herfst en winter kun je de warmte opzoeken in het fort, met een hardvuur en een dekentje. Na het eten wordt je weer terug gevaren naar het vaste land.  

2. Openlucht bioscoop
Wat is nou leuker, gezelliger en romantischer dan je onder een warm dekentje te verstoppen op een zitzak of stoel terwijl je naar een leuke film op een enorm wit doek kijkt? Supergezellig om samen met vrienden te doen, maar misschien nog wel leuker met je lover of date. De perfecte gelegenheid om tegen hem of haar aan te kruipen. Je hoeft niet te verwachten dat je de allernieuwste films op het doek zal zien, want er wordt vaak een onbekende film gekozen. Maar dat maakt het juist alleen maar leuker! Ook zijn openlucht bioscopen vaak gratis of tegen een kleine vergoeding. Een goedkoop, maar zeker romantisch uitje.

3. Wellness
Zijn jullie echte wellnesslovers? Dan is een privé sauna een perfect romantisch dagje uit. Je kunt voor een paar uur lang een sauna voor alleen jullie tweetjes afhuren. Zo kun je lekker met je liefje relaxen zonder andere gasten erbij. Of heb je altijd al een goede massage van je partner gewild? Kies voor een massagecursus. Tijdens de cursus leer je de fijne kneepjes van masseren en oefenen je die direct op je partner uit. Zo kan de masseur of masseuse jullie bijsturen en extra tips geven om het nog fijner te maken.

4. Avonturiers
Houden jullie wel van een avontuur? Dan is een luchtballonvaart misschien wel een romantisch dagje uit. Geniet van de stilte en het landschap dat langzaam aan je voorbij gaat. Of stap met vroeg in de morgen in het mandje en kijk naar een prachtige zonsopkomst op hoge meters. Neem een picknickmandje mee en neem jullie favorietje hapjes mee.  1 ding is in ieder geval zeker: dit wordt een romantisch uitje om nooit meer te vergeten.

Een romantisch dagje uit via VakantieVeilingen

Bij ons kun je dagelijks meebieden op duizenden veilingen, zo ook op romantische uitjes. Zo hebben we diners en wellness uitjes, maar ook weleens massages of kaartjes voor bioscopen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste veilingen. Zo weet je het als eerste wanneer er een romantisch uitje online komt. En het mooie is, je biedt al mee vanaf €1,-!