10 tips voor groepsactiviteiten

Op zoek naar ideeën voor groepsuitjes? Dan ben je hier aan het juiste adres. Van een spannend potje painball tot een gezellige high tea, er is voor iedere groep wel een leuke groepsactiviteit te vinden. We geven je 10 tips!

5 Leuke groepsactiviteiten


1. Een potje paintball of airsoft

Houdt je groep wel van wat actie? Dan is een potje paintball een leuke groepsactiviteit. Bij dit spel schiet je op elkaar met milieuvriendelijke verfballetjes. Over het algemeen bestaat een team uit 6 tot 10 personen. Als je dus een hele grote groep hebt, kun je ook 2 teams maken en tegen elkaar spelen! Airsoft is ook leuk en te vergelijken met paintball, maar dan schiet je met kleine plastic balletjes van 6 mm.

2. Karten

Voor de snelheidsduivels onder ons is karten 1 van de leukste groepsuitjes. Je gaat de strijd met elkaar aan in 1 of meerdere heats. Er is altijd wel een kartbaan bij jullie in de buurt.

3. Bowlen

Bowlen is 1 van de bekendste en populairste groepsactiviteiten in Nederland. Er zijn in de steden vaak meerdere bowlingbanen te vinden en gezien het indoor is kun je dit het hele jaar doen. Een bowlingbaan huur je per uur. Tijdens het bowlen kun je hapjes en drankjes bestellen en je kunt er vaak ook nog blijven eten. Bij sommige centra hebben ze op bepaalde tijden zelfs discobowling, ook erg gezellig!  Bowlen

4. Indoor skiën of snowboarden

Op zoek naar een leuke, sportieve groepsactiviteit? Zoek dan een indoor skihal op voor wat winter fun. Hier kun je een hele dag op de latten staan, snowboarden of andere winterse activiteiten doen. Sluit de dag goed af met een borrel in de après-skibar!

5. Escape room

1 van de populairste groepsuitjes van de laatste jaren; de escape room. De locaties waar je dit kunt doen, schieten als paddenstoelen uit de grond. Bij dit spel moet je met de groep binnen 1 uur uit 1 of meerdere kamers zien te ontsnappen door middel van het oplossen van raadsels, puzzels en het uitvoeren van opdrachten. Zenuwslopend en ontzettend leuk!

5 Leuke groepsuitjes


1. High tea, high wine of high beer

Met een groep mannen relaxed bijkletsen onder het genot van verschillende biertjes? Dan is de high beer een goede tip! Gaat het om een groep vrouwen? Dan kun je voor een high tea kiezen met een heerlijke variatie aan hapjes. Of ga voor een high wine en proef samen verschillende soorten wijnen met bijpassende hapjes.  

2. Naar een pretpark

Wil je graag een hele dag weg? Ga dan met z’n allen naar een pretpark. Dit is vooral een leuke groepsactiviteit voor grote aantallen. Iedereen kan lekker z’n gang gaan op het park en de attracties doen die ze leuk vinden.Naar een pretpark

3.  Naar een feestje of festival

Houdt jullie vriendengroep wel van een feestje? Scoor dan tickets voor een outdoor festival of indoor party. We veilen dagelijks de leukste feestjes en vooral voor de zomerperiode kun je uit leuke festivals kiezen.

4. Een bootje huren of mee met een rondvaart

Is er mooi weer voorspeld? Dan zijn groepsactiviteiten op en in het water heerlijk! Huur een bootje voor de groep en ga er zelf op uit of boek een rondvaart in 1 van de steden. Zo kun je in bijvoorbeeld Amsterdam en Utrecht mooi door de grachten varen en ondertussen wat van de stad zien. Een mooi dagje uit!

5. Een huisje huren

Wat langer weg met de groep? Boek dan een weekend een bungalow op een vakantiepark. Of verblijf op een camping van Slagharen of Walibi en combineer je verblijf met een dagje pretpark. Dit wordt geheid een gezellig weekend!