Binnenkort een familiedag?

Staat er binnenkort een familiedag bij jou in de agenda en weten jullie nog niet wat jullie gaan doen? Geen zorgen. Er zijn genoeg familie uitjes te bedenken. Van lasergamen tot ijskarten en van ziplinen tot pretparken. Wij geven je 4 tips voor leuke familiedag ideeën.

Leuke familiedag ideeën

Iedereen vind iets anders leuk om te doen. De ene wil graag de hele dag spelletjes spelen en de andere wil juist graag lekker actief bezig zijn. Daarom zetten wij de 4 leukste thema’s voor jou op een rijtje.

1. Voor de spelletjesfanaten
Dit is een van de leukste manieren om een dagje met familie door te brengen. En het voordeel is: er zijn zoveel spellen te bedenken dat er voor ieder wel iets leuks tussen zit.  Zo kun je met z’n allen naar een escape room gaan, lasergamen of een moordspel spelen. Maar je kunt ook Expeditie Robinson in het klein nadoen, naar een popquiz diner gaan of het Wie is de mol spel in jouw stad spelen. Allemaal leuke ideeën tijdens familiedag.


2. Voor de kou liefhebbers
Is jullie familiedag in de winter periode? Dan kan je gezellig met z’n allen de schaatsen onder gaan binnen en een paar rondjes schaatsen op een schaatsbaan, maar je kunt ook gaan ijshockeyen of curling. Is jouw familie iets meer uitdaging gewend? Ga dan naar een van de skihallen in Nederland of ga de strijd aan tijdens een potje ijskarten.

3. Voor de actievelingen
Zijn jullie meer een actieve familie? Kies dan voor één van de actieve uitjes. Met familie kun je gaan minigolfen of maak het spannender door glow in the dark minigolf te doen. Huur een sporthal af en zet een parcourtje uit. Je kunt dan gaan bubbel voetballen, apenkooien of …. Een spannender uitje is paintballen, klimmen en klauteren in een klimpark of misschien wel ziplinen over het strand van Scheveningen.

4. Voor de spanningzoekers
Wil je de familiedag simpel houden? Een dagje naar een pretpark of dierentuin doet het ook altijd goed. Dit is altijd een leuk idee voor jong en oud. Ga op safari in een van de dierentuinen of maak een ritje in één van de leukste achtbanen. Wist je dat je ook met kamelen of alpaca’s kunt knuffelen? Niet alleen leuk voor de allerkleinsten, maar ook voor de andere familieleden.
 

Familie uitjes via VakantieVeilingen

Zitten er leuke ideeën voor een familiedag tussen? Bij ons kun je dagelijks meebieden op duizenden veilingen, zo ook op leuke familie uitjes. Zo hebben we in de zomer veel pretparken en dierentuinen en in de winter meer winterfun activiteiten. En voor de spelletjesfanaten hebben we het hele jaar door de leukste veilingen. De prijs? Die bepaal je zelf!