Een dagje naar Wildlands

Zin in een dagje naar de dierentuin samen met het gezin? Bij Wildlands in Emmen maak je in 1 dag een reis door de tropische jungle, de savanne en het koude poolgebied. Maak kennis met alle dierenwerelden tijdens een dagje naar het meest avontuurlijke dierenpark van Drenthe. Houd VakantieVeilingen in de gaten om met korting dit avontuur te beleven!
Wildlands Emmen dierentuin VakantieVeilingen

Wildlands Adventure Zoo

Tijdens een dag in Wildlands ontdek je 3 verschillende dierenwerelden: Serenga, Jungola en Nortica. In de Serenga ga je op safari en begeef je je tussen giraffen, neushoorns en zelfs leeuwen. Na deze droge woestijn kun je over naar het exotische en tropische Jungola. Hier kijk je je ogen uit: van kleurrijke vogels tot kleine aapjes die rondslingeren. Krijg je het een beetje benauwd van al die warmte? Dan stap je zo over naar het ijskoude Nortica. Hier bekijk je ijsberen en pinguïns van wel heel dichtbij! Zo is een dagje naar Wildlands voor iedereen leuk dagje uit.
Wildlands Emmen dierentuin VakantieVeilingen

Wildlands achtbaan & speelparadijs

Wat maakt het Dierenpark Emmen zo speciaal? Naast natuurlijk de grote verzameling dieren heeft Wildlands ook een achtbaan en een groot speelparadijs. Klim en klauter erop los in het overdekte Animazia en beleef urenlang speelplezier. En durf je het aan? Echte waaghalzen maken een ritje in de duizelingwekkende achtbaan Tweestryd in Wildlands.

Openingstijden en adres

De dierentuin bevindt zich op het Raadhuisplein 99 in Emmen, Drenthe. Het park is in januari gesloten en de rest van het jaar open van 10.00 tot 17.00 uur. Zo kun jij bijna het hele jaar door een dagje naar Wildlands plannen. Wil je tijdens een lange zomeravond de dieren bekijken? Dan kan dat elke woensdag en zaterdag van 11 juni t/m 15 augustus tot 21.30 uur. Voor enkele weekenden geldt ook een sluitingstijd van 18.00 uur. Bekijk de actuele openingstijden van Wildlands op de website. Wil je relaxed en volledig voorbereid de deur uit gaan? We veilen ook regelmatig goedkope NS-treinkaartjes.

Tickets & prijzen van Wildlands

Tickets voor Wildlands zijn online te koop vanaf € 19,50 en de kleintjes (0 t/m 2 jaar) mogen gratis mee. Wil je je tickets voor Wildlands bij de ingang van het park kopen? Dat kan natuurlijk ook, maar dan betaal je iets meer. Dan kan je vanaf € 23,- een dagje naar Wildlands in Emmen.

Korting met VakantieVeilingen

We veilen geregeld tickets voor Wildlands Adventure Zoo. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een e-mail zodra je met korting een dagje naar de Dierenpark Emmen kunt gaan. De provincie Emmen heeft nog meer te bieden. Ontdek onze veilingen in Drenthe.