Een dagje naar Toverland

Op zoek naar een leuk uitje met de kinderen? In attractiepark Toverland beleef je de meest magische avonturen met de hele familie. In het park vind je een betoverende wereld vol met avontuur, shows en spannende in- en outdoor attracties. Een leuke tip voor zowel jong als oud. Wanneer we bij VakantieVeilingen tickets voor Toverland veilen, kun je er ook nog eens met korting naartoe.

Attracties & shows

In Toverland verveel je je geen seconde. Het park is onderverdeeld 6 fantasierijke werelden. Ontdek bijvoorbeeld Land van Toos: een waar speelparadijs voor jonge waaghalzen. Of ga op avontuur in het magische woud van Wunderwald en trotseer je grootste angsten in het spannende Ithaka. Wil je ervaren hoe magie écht tot leven komt? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan het betoverende Port Laguna, Avalon en de Magische Vallei.

VakantieVeilingen Toverland

Er zijn ook genoeg attracties voor de allerkleinsten. Stap bijvoorbeeld in het Toverhuis of neem deel aan de interactieve tovershow Magiezijn. Wie weet schuilt er wel een tovenaar in jou. Achtbaanliefhebbers halen hun hart op in Toverland. Neem bijvoorbeeld plaats in de strijdwagens van Troy; de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux. Of wat dacht je van de Fenix? In deze achtbaan ervaar je een onvergetelijk gevoel van vrijheid en sensatie. Een dagje Toverland en je wilt niet meer naar huis!

Omgeving Toverland

Attractiepark Toverland ligt in de provincie Limburg. In deze omgeving zijn veel leuke dingen te ondernemen. Ben je op zoek naar een dagje uit in Limburg? Deze provincie staat bekend om haar historische bezienswaardigheden. Vooral de knusse stad Valkenburg is een aanrader. Hier vind je o.a. de Fluweelengrot en Gemeentegrot die zeker de moeite waard zijn. Wil je er meteen een gezellig weekendje weg van maken? Bij VakantieVeilingen kun je ook hotelovernachtingen winnen. Bied mee op onze hotels in Limburg en scoor een overnachting met korting!

Toverland bij VakantieVeilingen

Praktische informatie

Het park ligt in Sevenum, Limburg. Je vindt het park op Toverlaan 2. Kom je met de auto naar Toverland? Je kunt er parkeren voor maximaal € 10,- per dag. Voor tickets bij de kassa betaal je een prijs tussen de € 15,- en € 22,-. Kinderen onder de 90 centimeter hebben gratis toegang. Het attractiepark is een gedeelte van de winter gesloten. Je kunt dan nog wel terecht in het indoorgedeelte van Toverland. Bekijk de website voor de actuele openingstijden.

Toverland met korting

Toverland bij VakantieVeilingen

We veilen op dit moment nog geen tickets voor Toverland. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven. Zo weet jij als eerste wanneer je met korting Toverland kunt bezoeken.