Dagje weg met je vriendin

Ga je een dagje uit met je vriendin? Of je haar nu wil verrassen of dat jullie samen iets uitzoeken: er zijn heel veel mogelijkheden voor een leuk uitje met je vriendin. Wij geven je een paar tips.

Een actief dagje weg met je vriendin

Graag een actief uitje met je vriendin ondernemen? Daag haar uit en ga de kartbaan op! Tijdens een aantal rondes (heats) is het aan jullie om te laten zien wie de snelste is. Doe je het liever iets rustiger aan? Denk dan eens aan een golfcursus. Juist ook een leuk uitje met je vriendin als jullie allebei nog nooit gegolfd hebben. Of bezoek samen een klimpark. Hier klim je over grote hoogtes en worden jullie uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen. Er zijn opties te over voor actieve dagjes uit met je vriendin!
Uitje-met-vriendin-golf

Een ander idee voor een actief dagje uit met je vriendin is het bezoeken van een pretpark. Wat dacht je van Walibi Holland bijvoorbeeld? In dit park in Biddinghuizen vind je heel veel achtbanen. Geen fan van hoogtes en loopings? Dan is de Efteling misschien een goed idee. In deze sprookjesachtige omgeving vind je attracties die voor iedereen leuk zijn. Gegarandeerd een bijzonder én romantisch uitje met je vriendin!

Ontspannen dagje uit met je vriendin

Houden jullie van relaxen? Er is heel veel mogelijk voor een ontspannend dagje weg met je vriendin. Ga bijvoorbeeld een dagje naar de sauna. Nederland heeft heel veel sauna- en wellnessresorts en zo is er altijd wel eentje bij jullie in de buurt. Een iets actiever, maar zeker niet minder rustgevend uitje is een workshop. Ga bijvoorbeeld samen wijn proeven of leer samen tapas maken. Dit zijn ontspannende én lekkere dagjes weg met je vriendin!

Cultureel dagje uit met je vriendin

Een bezoek aan een museum is ook een goed idee voor een leuk uitje met je vriendin. Nederland telt veel musea. Dus of je nu van moderne kunst houdt of dat de Renaissance je meer interesseert; er is altijd wel iets dat je leuk vindt.
 
Geen museum-liefhebbers, maar toch iets cultureels ondernemen? Bezoek dan eens een toneel- of cabaretvoorstelling. Er is altijd wel iets in de buurt wat jullie kan interesseren. Voor sommige voorstellingen moet je een tijd van tevoren kaarten al kopen, maar vaak kun je aan de deur ook nog terecht. Ideaal als je een last-minute cadeau zoekt als leuk uitje met je vriendin!

Uitje met je vriendin in de natuur

Of ga samen de natuur in! Lekker een dagje weg met je vriendin, wandelen of fietsen door de natuur. Er zijn genoeg mooie gebieden in Nederland, denk aan de Biesbosch en Maasduinen. Goed voor de gezondheid én je leert meer over de Nederlandse dieren en landschappen. Wandelingen zijn altijd een goed idee voor een leuk uitje met je vriendin. Uitje-met-vriendin-fietsen

Liever niet de wilde natuur in, maar wel veel dieren spotten? Bezoek dan samen eens een dierentuin. Nederland telt heel veel dierentuinen in verschillende vormen. Zo kun je langs loslopende apen wandelen, de onderwaterwereld van dichtbij bekijken of zelfs op safari!

Er is dus genoeg te doen in ons koude kikkerlandje, ongeacht het weer of je budget. Bij ons kun je al vanaf €1,- meebieden op een dagje weg met je vriendin!