Dagje weg met vriend

Wil je je vriend verrassen met een leuk uitje, of zoeken jullie samen iets om te doen? Er is heel veel mogelijk om een leuk uitje met je vriend te organiseren. Of je nu graag iets sportiefs onderneemt of juist liever ontspant: voor een dagje uit met je vriend zijn er opties te over! Wij geven je een paar tips.

Sportief dagje weg met je vriend

Is je vriend een echte sportieveling? Een actief dagje uit met je vriend is dan een aanrader. Ga bijvoorbeeld naar een klimpark. Hier klim je over grote hoogtes en word je uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen.

Of pak het nog iets extremer aan en ga parachutespringen. Het gevoel wanneer je uit het vliegtuig stapt en een vrije val maakt, vergeet je nooit meer. Dit wordt een onvergetelijk dagje uit met je vriend! Doen jullie het liever iets rustiger aan? Verras je vriend dan met een bezoek aan het stadion van zijn favoriete voetbalclub. De Amsterdam ArenA heeft bijvoorbeeld een eigen stadiontour. Maar jullie kunnen natuurlijk ook een wedstrijd van zijn favoriete club bijwonen. Dit soort activiteiten zijn bij veel mannen geliefd en dus leuke uitjes met je vriend.Dagje weg met vriend parachutespringen

Relaxed dagje uit met vriend

Liever samen ontspannen tijdens het dagje weg met je vriend? Organiseer dan een high beer, volg samen een barbecue-workshop of geef je op voor een wijnproeverij. Of wat dacht je van een dag samen naar de sauna? Nederland telt veel sauna- en wellnesscomplexen. Zo is er altijd wel eentje in de buurt.

Cultureel dagje weg met je vriend

Liever wat cultuur snuiven? Een bezoek aan een museum is een goed idee voor een leuk uitje met je vriend. Nederland telt veel musea en zo is er voor elk wat wils. Dus of je nu van moderne kunst houdt of dat de Renaissance je meer interesseert; er is altijd wel iets dat je leuk vindt. Museumbezoekjes zijn altijd leuke uitjes om met je vriend te doen.

Geen museum-liefhebbers, maar toch iets cultureels ondernemen? Bezoek dan eens een toneel- of cabaretvoorstelling. Er is altijd wel iets in de buurt wat jullie kan interesseren. Voor sommige voorstelling moet je een tijd van tevoren kaarten al kopen, maar voor veel voorstellingen kun je aan de deur ook nog terecht. Ideaal als je een last-minute cadeau zoekt als leuk uitje met je vriend!Dagje weg met vriend voorstelling

De natuur in

Daarnaast kun je natuurlijk ook met je vriend de natuur in. Lekker een dagje uit met je vriend, wandelen of fietsen. Er zijn genoeg mooie gebieden in Nederland, denk aan de Biesbosch en Maasduinen. Goed voor de gezondheid én ontdekt de Nederlandse dieren en landschappen. Wandelingen zijn altijd een goed idee voor leuke uitjes met je vriend.

Geen zin in lange wandelingen maar wil je wel graag dieren zien? Bezoek dan eens een dierentuin! In heel Nederland vind je veel dierentuinen en zo is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

Er is dus genoeg te doen in ons koude kikkerlandje. Ongeacht het weer of je budget. Bij ons kun je al vanaf € 1,- meebieden op een dagje weg met je vriend!