Een dagje naar Duinrell

Op zoek naar een leuk dagje uit in Zuid-Holland? Attractiepark Duinrell heeft genoeg te bieden voor jong én oud. Zo geniet je niet alleen van meer dan 40 attracties en shows, je kunt ook naar het Tikibad, het grootste waterpark van de Benelux. Bovendien kun je overnachten op de naastgelegen camping of ergens in de omgeving. Een goede tip dus voor een dagje uit met het gezin. Wanneer we bij VakantieVeilingen tickets voor Duinrell veilen, kun je ook nog eens met korting naar Duinrell of het Tikibad.

Attracties & shows

In Duinrell is er voor ieder wat wils. Het park staat niet voor niets in de top 5 van Nederlandse pretparken. Voor de allerkleinsten zijn er speeltuinen en leuke shows. Ontmoet bijvoorbeeld de mascotte van het park, Rick de Kikker. Ook zijn er genoeg attracties voor jonge kinderen, zoals de bekende kikkerachtbaan of de historische Carousel. Deze draaimolen bestaat al sinds 1864. De echte waaghalzen kunnen hun hart ophalen in de achtbaan Falcon. Bereid je voor op een duikvlucht, looping én kurkentrekker.

Naast alle attracties valt er in Duinrell nog meer te beleven. Zo kun je het hele park rustig bekijken vanuit de monorail. Hierbij fiets je op 3 meter hoogte door de lucht, deels over het water. Verder kun je een wandeling maken door Wonderland, waar je verschillende sprookjes van dichtbij bekijkt. Ook is er een speelhal, schaduwhuis en kun je met hoge snelheden van de berg afroetsjen op de rodelbaan.

 Duinrell-Speeltuin

Zwemparadijs Tikibad

Bij attractiepark Duinrell hoort ook het grootste waterpark van de Benelux: het Tikibad! Je kunt apart kaartjes kopen voor dit subtropisch zwemparadijs. Je vindt er 21 glijbanen, een golfslagbad en waterspeeltuin voor kleine kinderen. Voor de stoere kids en volwassenen is er een ruime keuze aan glijbanen. Maak bijvoorbeeld een vrije val in de Pelicaan, glij samen in een band door de Moonlight en de Starfright, of draai door de trechter van de Cycloon. Als je even wilt bijkomen kan dat in de Lazy River. Tot slot kun je met het hele gezin een patatje eten in het restaurant bij het zwembad.

 Tikibad-waterpark

Praktische informatie

Het park ligt in Wassenaar, Zuid-Holland. Om precies te zijn op Duinrell 1. Je kunt er parkeren voor € 10,- per dag. Tickets voor het pretpark zijn online € 17,95 en kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Tickets voor het park én het Tikibad zijn rond de €25,50, en voor alleen het Tikibad betaal je € 17,95. In januari is het park enkele weken gesloten, en in de wintermaanden is alleen het Tikibad elke dag geopend. Het attractiepark kun je dan in sommige weekenden bezoeken. Bekijk de website voor de actuele openingstijden.

 

Duinrell bij VakantieVeilingen

We veilen nog geen tickets voor Duinrell. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven. Zo weet je het als eerste wanneer je weer met korting tickets voor Duinrell kunt scoren.