Een dagje naar Drievliet

Op zoek naar leuk uitje voor het hele gezin? Bij Familiepark Drievliet is genoeg te beleven, ook voor de allerkleinsten. Zo zijn er speciale kinderattracties, maar ook voor de grotere kinderen zijn er spannende achtbanen te vinden. Een goede tip dus voor een dagje weg met kinderen. Wanneer we bij VakantieVeilingen tickets voor Drievliet veilen, kun je er ook nog eens met korting naartoe!

Attracties & shows

In familiepark Drievliet is er met zo’n 35 attracties voor ieder wat wils. Voor de kleine kinderen is er vooral veel te beleven, met als hoogtepunt het themagebied Lol Atol. Hier kunnen de allerkleinsten genieten van verschillende attracties in de sfeer van een spannend koraaleiland. Naast attracties zijn er ook meerdere speeltuinen te vinden. 

In het park worden ook shows gegeven. Midden in het park vind je het parktheater, waar verschillende shows worden opgevoerd. Ook is er de computergestuurde Jungle Show, een vaste voorstelling in het tropische Jungle Theater. Daarnaast is er voor de spanningszoekers een meeslepende 5D film in het CineMagic 5D Theater. Hierin voel je het gespetter van water, het schommelen van het piratenschip en ruik je zelfs de zee.

Voor de oudere kinderen valt er ook nog genoeg te beleven. Zo is er voor de echte thrill seekers de achtbaan Formule X. Dit is de 1e X-Car Launch Coaster ter wereld. De achtbaantrein gaat binnen 2 seconden van 0 tot 70 km per uur en schiet daarna door een grote looping.

 Draaimolen-drievliet

Omgeving Drievliet

In de omgeving van Drievliet zijn nog veel meer leuke dingen te doen. Wat dacht je van een heerlijke wandeling over de boulevard van Scheveningen, ontdekkingstocht door de onderwaterwereld in Sea Life of musical in het AFAS Circustheater? Genoeg te doen dus voor een lekker dagje uit óf weekendje weg. Je kunt bij VakantieVeilingen namelijk ook hotelovernachtingen winnen in de buurt van Drievliet. Bied mee op onze hotels in Zuid-Holland en scoor zo een overnachting in de buurt van Drievliet met korting.

 

Praktische informatie

Het park ligt in Den Haag, Zuid-Holland. Om precies te zijn op Laan van 's-Gravenmade 81. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt er parkeren voor € 7,50 per dag. Tickets zijn rond de € 24,50 en kinderen die tot 1 meter lang zijn mogen gratis naar binnen. Daarnaast hebben 55-plussers op woensdagmiddag na 12.00 uur gratis toegang. Dat maakt het daarom ook een leuk uitje voor ouderen. Het park is geopend van begin april tot en met de herfstvakantie. In de wintermaanden is Drievliet gesloten. Bekijk de website voor de actuele openingstijden.

 Familie Drievliet

Drievliet bij VakantieVeilingen

We veilen nog geen tickets voor Drievliet bij VakantieVeilingen. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Zo weet je het als eerste wanneer je weer met korting tickets voor Drievliet kunt scoren.