Het coronavirus en VakantieVeilingen, hoe zit dat nou precies?

Beste klant,

Op dit moment heerst er veel onzekerheid door het coronavirus. Een vervelende situatie waarin wij zo goed mogelijk proberen te handelen voor onze klanten en partners. Gelukkig blijft een groot deel van onze veilingen en service hetzelfde. Precies zoals je van ons gewend bent!

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen: 

Levertijd blijft kort
Vooralsnog heeft het coronavirus geen invloed op de levertijden van onze fysieke producten die op de website staan. Wij hebben namelijk een groot assortiment aan producten op voorraad liggen.

Geldigheid is lang of wordt verlengd
Het overgrote deel van ons assortiment heeft een lange geldigheidsduur. Wij zijn druk bezig om de geldigheid van de deals verder te verlengen, zodat je zo lang mogelijk gebruik kunt maken van het gewonnen arrangement. Heb je een veiling gewonnen die voor 6 april verzilverd moet worden? Dan verlengen wij de geldigheid zodat je op een later moment alsnog kunt genieten van het arrangement. Wil je liever annuleren? Dan kun je via onze klantenservice een verzoek indienen voor het terugstorten van het aankoopbedrag. Daarbij kun je ook nog kiezen voor extra veilingtegoed. Ieder verzoek wordt vervolgens individueel beoordeeld.

Afgelaste evenementen
Voor evenementen die afgelast zijn door het coronavirus, wordt per event bekeken wat de beste oplossing is. Mocht verzetten niet mogelijk zijn, dan ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening of in de vorm van veilingtegoed.

Klantenservice staat voor je klaar
Onze klantenservice staat iedere dag voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Klik hier voor de speciale pagina met alle informatie rondom het coronavirus.

De situatie is ingrijpend voor iedereen; consumenten en ondernemers. Ook in tijden als deze blijven wij ons best doen om de juiste service te verlenen en hopen we op je begrip. Het assortiment wijzigt iets door de huidige maatregelen, maar er is nog steeds volop veilingkeuze.

Let goed op jezelf en anderen.

Veel veilingplezier!

Het team van VakantieVeilingen