Tips voor jouw bedrijfsuitje

Binnenkort een bedrijfsuitje organiseren? Met zo veel meningen is het misschien lastig om iets te vinden wat iedereen leuk vindt. Gelukkig is er veel om uit te kiezen. Wil je een sportief personeelsuitje, ga je liever uitgebreid dineren of kies je een activiteit waarbij je de hersenen laat kraken? Wij geven je verschillende tips voor een geslaagd teamuitje.

Sportief personeelsuitje

Heb je een sportief team? Dan is een actief bedrijfsuitje een goed idee. De adrenaline gaat stromen en met een beetje mazzel wordt iedereen lekker fanatiek. Voorbeelden van een actief teamuitje zijn paintball of airsoft en lasergamen. Naar de kartbaan tijdens je personeelsuitje blijft ook populair. Mag het wel iets minder snel of spannend? Dan is bowlen een leuke optie voor een personeelsuitje. Of wat dacht je van Indoor skiën, een ouderwets potje apenkooien of een bezoek aan het trampolinepark?Karten als bedrijfsuitje
Organiseer jij jouw bedrijfsuitje in de zomer? Doe dan een leuke watersport zoals kitesurfen, blowkarten of golfsurfen. Maar natuurlijk kun je ook aan relaxtere activiteiten denken. Suppen, kanoën of gewoon lekker bootje varen is voor iedereen goed te doen.

Uiteraard kun je al deze activiteiten combineren met een lekker diner na afloop. Zo heb je voor ieder wat wils. Meer tips voor een actief bedrijfsuitje lees je op de pagina sport en spel of groepsactiviteiten.

Culinair bedrijsfuitje

Bestaat je team uit lekkerbekken? Dan valt een culinair teamuitje vast in de smaak. Wat dacht je van een kookworkshop? Samen sta je in de keuken om een uitgebreid diner te maken. Je bent actief bezig én leert nieuwe recepten kennen. Als alles gemaakt is, kunnen jullie aan tafel om het op te eten. Bedrijfsuitje kookworkshopGeen zin om zelf in de keuken te staan? Ga dineren bij een luxe of zelfs sterrenrestaurant! Dit is waarschijnlijk iets wat je anders niet snel zal doen. Als iedereen zijn of haar mooiste kleding aantrekt wordt dit personeelsuitje extra speciaal. Is er iets minder budget? Dan is een high tea, high beer of high wine ook een goed idee. Welke je kiest hangt een beetje van de smaak van je gezelschap af.

Actief teamuitje

Vind je het leuk om samen iets te doen, maar hoeft het niet per se sportief te zijn? Probeer dan samen te ontsnappen in een escape room. Door heel Nederland vind je verschillende soorten met allemaal andere thema’s. Je dinertje direct combineren met een activiteit kan ook; bijvoorbeeld bij een moorddiner. Zijn jij en je collega lekker creatief? Volg dan samen een workshop als personeelsuitje; een dj-workshop, graffitiworkshop of je eigen speelfilm maken kan heel leuk zijn. Samen meedoen aan een Expeditie Robinson-spel is ook een goed idee.Bedrijfsuitje dj-workshop

Tickets voor jouw personeelsuitje

Enthousiast geworden? Bij ons kun je meebieden op een leuk teamuitje. Van karten en paintballen tot een sieradenworkshop of heerlijk (sterren)diner. En het leuke is: bij ons bepaal je zelf de prijs! Bekijk snel onze veilingen en bied mee vanaf € 1,-.