1 van 7

De Matthäus Passion in de Grote Kerk Den Haag (2 p.)

Rond de Grote Kerk 12, 2513 AM Den Haag

Vrijdag 19 april - Kom naar een van Nederlands mooiste kathedralen en luister naar Bachs Matthäus Passion. Het stuk is in Nederland 1 van zijn bekendste composities. Wanneer kom jij luisteren naar dit indrukwekkende concert?

Wat wordt er geveild?
  • Kaarten voor Matthäus Passion klassiek Concert
  • Locatie: Grote Kerk, Den Haag
  • Zitplaatsen 2e rang 
  • Voor 2 personen
Data

Onderstaand staan de beschikbare datums en tijden weergegeven. Er is een vast aantal plaatsen beschikbaar per datum en tijd. Reserveer dus snel, voordat jouw datum volgeboekt is!

• Den Haag, Grote Kerk
- Vrijdag 19 april 2019, 14.30 uur

• Den Haag, Grote Kerk
- Vrijdag 19 april 2019, 19.00 uur

Extra verplichte kosten

• € 5,- administratiekosten VakantieVeilingen

Hoe maak je gebruik van je veiling?Betaal de veiling zo snel mogelijk.Tijdens je betaling kies je de plaats en datum waarop je het concert bezoekt. Daarna kun je jouw waardebon met unieke code downloaden. Reserveer met deze code jouw zitplaatsen via het reserveringssysteem van Stichting Klassieke Concerten.  Reserveer met deze code tot uiterlijk 2 werkdagen voor het concert jouw kaarten via het reserveringssysteem van Stichting Klassieke Concerten. Je leest op de waardebon hoe je dat doet. Je kaarten worden toegestuurd per e-mail. Houd voor de zekerheid je spambox in de gaten.

Bij Reserveren staat stap voor stap aangegeven hoe je jouw tickets kunt reserveren. Betaal je niet binnen 5 dagen? Dan wordt de veiling automatisch geannuleerd en kun je geen gebruikmaken van het arrangement.

Voorwaarden & bijzonderheden

Deze veiling is uitsluitend te betalen met iDeal of creditcard.

• Je dient tijdens je betaling een plaats en datum te kiezen voordat je verder gaat in het bestelproces
• Daarna kun je jouw zitplaatsen reserveren via de link op jouw waardebon
• Je kunt alleen reserveren via het reserveringssysteem van Stichting Klassieke Concerten
• Reserveer met deze code tot uiterlijk 2 werkdagen voor het concert jouw tickets via het reserveringssysteem van Stichting Klassieke Concerten. Je kaarten worden toegestuurd per e-mail. Indien er niet voor de aangegeven datum is gereserveerd kunnen tickets niet worden gegarandeerd.
• Een reservering kun je niet wijzigen of annulerenn

Vakantieveilingen is:
Al meer dan 3 miljoen winnaars
Dagelijks 1000-en veilingen
Je bepaalt zelf de prijs
Onze veilingvoorwaarden

Hoogste bieder?

Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder Voorwaarden & bijzonderheden.

Notarieel toezicht

Om de betrouwbaarheid van onze veilingen te garanderen, staan deze onder toezicht van een onafhankelijke notaris. Zij beoordeelt het biedproces en kan op ieder moment de biedingen bekijken.De notaris geeft geen antwoord op inhoudelijke vragen en klachten, hiervoor kan je terecht bij onze klantenservice.

Algemene voorwaarden

Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van VakantieVeilingen.nl van toepassing.

Deze veiling staat onder toezicht van notaris

Mr. S.V. Viveen

Veiling gesloten
Oh nee… Je kunt deze veiling nu niet winnen