Ijsjes eten met de ijsberen in AquaZoo Friesland ( 2 p.)

De Groene Ster 2, 8926 XE Leeuwarden

Wie denk je dat er sneller een ijsje op heeft: jij, of een ijsbeer? In het ijsberenverblijf van AquaZoo Friesland test je wie zo'n ijskoude versnapering lekkerder vindt. Ijsje in de aanslag? 3... 2... 1... GO!

Wat wordt er geveild?
 • Toegangskaarten voor AquaZoo Friesland in Leeuwarden
 • IJsjes eten met de ijsberen
 • Voor 2 personen
Plus- en minpunten
 • Ijsjes eten met échte ijsberen
 • Een moment om nooit te vergeten
 • Het ijsjes eten zal op gepaste afstand zijn en onder toezicht van dierenverzorgers
Data

Geldig t/m 30 september 2020.

In te wisselen op alle openingsdagen van het park. Bekijk de actuele openingstijden op de website van AquaZoo Friesland.

*Cadeau bij je veiling*
Win deze veiling en krijg 3 Schneider Link-it pennen cadeau. Lees meer
Meer info

Een spetterend dagje uitAquaZoo is hét familiepark van Friesland. Ontdek samen de dieren in het park, leef je uit in de speeltuinen en geniet van spetterende presentaties!

Ijsjes eten met de ijsberen
Leer van de ijsberen-inspectie en kijk of jij een ijsje net zo lekker vind als deze dieren. Wie heeft hem sneller op: jij, of toch de ijsbeer? Test het zelf!

Zeeleeuwen Spetter SpektakelZo is er het Zeeleeuwen Spetter Spektakel. Tanden controleren, visjes vangen, brullen, zwemmen, alles komt hier aan bod! Neem plaats op de tribune en geniet van het uitzicht op 1 van de grootste zeeleeuwenverblijven ter wereld.

Pinguïn HaringhapfestijnTussen de pinguïns lopen is een feest, en het Pinguïn Haringhapfestijn maakt het nóg leuker! De pinguïns krijgen een smakelijk diner voorgeschoteld in de vorm van een lekker visje. En jij bent erbij.

ZeehondensafariWil je de zeehonden op een bijzondere manier begroeten? Ga dan mee op Zeehondensafari. Onder begeleiding van de verzorgers stap je op een trekschuit. Kinderen mogen helpen de schuit naar het midden van het meer te trekken. Ondertussen komen de zeehonden al nieuwsgierig een kijkje nemen. En zodra het emmertje met vis tevoorschijn komt, komen de zeehonden wel heel dichtbij!

Bijzondere diersoortenNaast zeeleeuwen, pinguïns en zeehonden wonen er nog veel meer dieren in AquaZoo. Zo zijn er onder andere ook nijlkrokodillen, ijsberen, ringstaartmaki’s, flamingo’s, en rode panda’s te bewonderen. In AquaZoo Friesland beleef je letterlijk en figuurlijk een spetterend dagje uit!

Verplichte kosten
Administratiekosten
€ 5,50
Locatie

Voor deze inhoud is externe informatie nodig.
Om de inhoud te kunnen zien, dien je cookies van derden te accepteren.

Toon externe content en accepteer cookies
Voorwaarden & bijzonderheden
 • Je gaat de ijsjes eten in het ijsberenverblijf. Dit zal op gepaste afstand zijn en onder toezicht van dierenverzorgers
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang
Veiling gesloten
Oh nee… Je kunt deze veiling nu niet winnen

Hoe werkt een veiling?

Bekijk tips en onze voorwaarden

 • Registreer je gratis en log in
 • Plaats het hoogste bod en win
 • Betaal de veiling veilig online
 • Download je waardebon of reserveer
 • Al meer dan 3 miljoen winnaars
 • Dagelijks 1000-en veilingen
 • Je bepaalt zelf de prijs

Onze veilingvoorwaarden

Hoogste bieder?
Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder Voorwaarden & bijzonderheden.
Notarieel toezicht
Om de betrouwbaarheid van onze veilingen te garanderen, staan deze onder toezicht van een onafhankelijke notaris. Zij beoordeelt het biedproces en kan op ieder moment de biedingen bekijken.De notaris geeft geen antwoord op inhoudelijke vragen en klachten, hiervoor kan je terecht bij onze klantenservice.
Algemene voorwaarden
Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van VakantieVeilingen.nl van toepassing.