Vind de diamant tussen de sieraden en maak kans op een Buddha to Buddha armband t.w.v. € 199,-
Bekijk nu

Een dagje kerstshoppen in een stad naar keuze (2 p.)

Twinkelende lichtjes, kraampjes vol cadeaus en warme glühwein brengen jou alvast in de kerststemming. Slangen Reizen brengt je comfortabel naar een kerstmarkt naar keuze. Je hebt geen bagagelimiet, dus je kunt helemaal losgaan met inkopen.

Wat wordt er geveild?
 • Een dagje naar een kerstmarkt 
 • Keuze uit de steden Oberhausen, Düsseldorf, Essen, Keulen, Münster, Antwerpen, Brugge, Brussel, Maastricht en Valkenburg
 • Vervoer in een luxe touringcar
 • Vertrek vanaf diverse opstapplaatsen in Nederland
 • Voor 2 personen
Plus- en minpunten
 • Proef de sfeer en gezelligheid van kerst
 • Geen bagagelimiet, dus je kunt helemaal losgaan met inkopen!
 • Kies uit meerdere steden in Nederland, België én Duitsland
 • Vertrektijden zijn in de nacht of vroege ochtend
Data

Je kunt reserveren voor een kerstmarkt van 20 november 2021 t/m 4 januari 2022.

Voor deze veiling is een vast aantal plaatsen beschikbaar per vertrekdatum. Bekijk hier alle beschikbare data en boek snel.

Bekijk 'Opstapplaatsen' voor een opstapplaats bij jou in de buurt.

Meer over de steden
Blijf je liever in Nederland óf ga je naar België of Duitsland? 1 ding is zeker: welke bestemming je ook kiest, je komt hoe dan ook in de kerststemming!

Nederland

Maastricht
Je wordt afgezet in het historische centrum van Maastricht. Er is voldoende vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. In de stad staan op het Vrijthof de kerstmarkt, een reuzenrad, carrousel en schaatsbaan. Leuke kerstartikelen en lekkernijen zijn overal verkrijgbaar. Maak een mooie wandeling door de prachtig versierde straatjes met etalages. Enkele bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn, zijn de Stadswallen en parken, het Onze Lieve Vrouwenplein, de monumentale kerk Sint Jan en de basiliek van Sint Servaas. Ook krijg je de gelegenheid om een mooie boottocht over de Maas te maken. De terugreis begint in de avond.

ValkenburgTijdens een bezoek aan Valkenburg heb je voldoende vrije tijd (minimaal 9 uur) om te genieten van de kerstsfeer in en rondom de stad. Kijk je ogen uit in het MergelRijk en doe kerstinkopen in de knusse winkelstraatjes. 's Avonds (woensdag om 19.00 uur en zaterdag om 19.30 uur) begint de parade met het thema 'Christmas Fairytales'. Hierna begint de terugreis.

België 

Antwerpen
Tijdens een bezoek aan Antwerpen heb je voldoende vrije tijd (minimaal 9 uur) om te genieten van de kerstsfeer in en rondom de stad. Het sfeervolle oude stadscentrum van Antwerpen wordt elk jaar omgetoverd tot de leukste kerstmarkt van België. Op meerdere pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes. Al deze pleintjes staan met elkaar in verbinding. De kerstmarkt in Antwerpen is het ideale uitje voor het hele gezin. Gezellige muziek en prachtige lichtjes maken de kerstmarkt ook voor kinderen erg leuk en aantrekkelijk. Op het Steenplein staat een gezellige ijsbaan, waar jong en oud kunnen schaatsen. 

Brussel
Tijdens een bezoek aan Brussel heb je voldoende vrije tijd (minimaal 9 uur) om te genieten van de kerstsfeer in en rondom de stad. Het sfeervolle oude stadscentrum van Brussel wordt elk jaar omgetoverd tot een waar sprookje. De Grote Markt wordt betoverd door de lichtjes en de grote kerstboom. Op het Sint Katelijneplein vind je tal van leuke kerstkraampjes om leuke kerstcadeautjes te kopen. Maak een ritje in het grote reuzenrad op de vismarkt of schaats een rondje op de speciaal aangelegde ijsbaan op het Muntplein. 

Duitsland

Keulen
Tijdens een bezoek aan Keulen heb je voldoende vrije tijd (minimaal 9 uur) om te genieten van de kerstsfeer in en rondom de stad. Er zijn door de stad meerdere kerstmarkten te vinden waarvan de kerstmarkt rondom de Dom 1 van de bekendste en drukstbezochte is van heel Duitsland. Er zijn veel mogelijkheden in de prachtige stad Keulen om echt in de kerststemming te komen.

DüsseldorfBij aankomst stap je uit op de parkeerplaats Tonhallenufer. Vanaf hier loop in je 10 minuten naar het Rathaus. Je hebt voldoende vrije tijd (minimaal 9 uur) om te genieten van de kerstsfeer in en rondom de stad. Een bezoek aan de kerstmarkt van Düsseldorf is het ideale uitje voor het hele gezin. Gezellige muziek en prachtige lichtjes maken de stad ook voor kinderen erg leuk en aantrekkelijk.

MünsterDe stad Münster heeft meerdere kerstmarkten in de oude binnenstad. Maak een wandeling langs de vrolijke houten puntdakstalletjes én geniet van een heerlijk uitzicht op het verlichte kerkgebouw en de domtoren. 

OberhausenDe dag begint bij winkelcentrum CentrO. In dit overdekte en versierde winkelcentrum vind je meer dan 220 winkels. Rondom dit centrum ligt de gezellige kerstmarkt met maar liefst 150 leuke en sfeervolle kraampjes. Je hebt voldoende vrije tijd (minimaal 9 uur) om te genieten van de kerstsfeer in en rondom de stad. Na het bezoek aan Oberhausen ben je helemaal in de kerststemming! 

EssenJe hebt voldoende vrije tijd (minimaal 9 uur) om te genieten van de kerstsfeer in en rondom de stad. Op meerdere pleinen in de stad staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en vele lekkernijen. Deze pleinen staan allemaal met elkaar in verbinding. Een beroemde bezienswaardigheid is de gigantische kerstboom op de Willy Brandtplatz. Daarnaast staat de kerstmarkt bekend om de vele culinaire hapjes én de Middeleeuwse kerstmarkt.
Verplichte kosten
Administratiekosten
€ 5,50
SGR bijdrage p.p.
€ 5,00
Calamiteitenfonds per reservering
€ 2,50
Optionele kosten
Weekendtoeslag p.p.
€ 5,00
Opstapplaatsen en andere informatie
Op de website van Slangen Reizen vind je de actuele tijden, opstapplaatsen en eventuele toeslag per opstapplaats.
Voorwaarden & bijzonderheden
 • Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen
 • Met het winnen van de veiling ga je ook akkoord met de algemene voorwaarden van Slangen Reizen
 • Alle opstapplaatsen en -tijden zijn onder voorbehoud
 • Bekijk de exacte opstaplocaties en -tijden op de website van Slangen Reizen (zie link bij Data)
 • Slangen Reizen is lid van de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
 • Na het maken van jouw reservering betaal je de SGR-bijdrage en de kosten voor het calamiteitenfonds direct aan Slangen Reizen via iDeal, PayPal of creditcard 
 • Een reservering kun je niet wijzigen of annuleren
€ 12 Familie Knots 19:52:30
Notaris mr. S.V. Viveen houdt toezicht op al onze veilingen
Dit bedrag is exclusief € 5,50 administratiekosten. Als je wint, ben je verplicht te betalen. Voor meer informatie bekijk ook de algemene voorwaarden.
 • Beoordeeld met een 4,5/5 op Trustpilot
 • Je bepaalt zelf de prijs

Hoe werkt een veiling?

Bekijk tips en onze voorwaarden

 • Registreer je gratis en log in
 • Hoe werkt een veiling?

  Bekijk tips en onze voorwaarden

  • Registreer je gratis en log in
  • Plaats het hoogste bod en win
  • Betaal de veiling veilig online
  • Download je waardebon of reserveer
 • Al meer dan 3 miljoen winnaars
 • Dagelijks 1000-en veilingen
 • Je bepaalt zelf de prijs

Onze veilingvoorwaarden

Hoogste bieder?
Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder Voorwaarden & bijzonderheden.
Notarieel toezicht
Om de betrouwbaarheid van onze veilingen te garanderen, staan deze onder toezicht van een onafhankelijke notaris. Zij beoordeelt het biedproces en kan op ieder moment de biedingen bekijken.De notaris geeft geen antwoord op inhoudelijke vragen en klachten, hiervoor kan je terecht bij onze klantenservice.
Algemene voorwaarden
Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van VakantieVeilingen.nl van toepassing.