1 van 11

Voorjaar: weekend / midweek op Roompot-park naar keuze

Meerdere locaties

Op deze 5 parken genieten jullie van het voorjaar of de zomer. Maak een wandeling in de omgeving of geniet van de faciliteiten op het park. Drenthe, Limburg, Zeeland of toch de grens over naar Duitsland. De keus is aan jou.

Wat wordt er geveild?
  • 4 of 5 dagen naar Roompot in Nederland of Duitsland
  • Keuze uit 5 parken (zie Meer info)
  • 3 of 4 nachten in een accommodatie op het park
  • Voor 2 tot 8 personen (afhankelijk van beschikbaarheid, park en type accommodatie)
  • Vervoer is niet inbegrepen
Data

Aankomst mogelijk van 3 mei t/m 1 juli 2019 (afhankelijk van beschikbaarheid, park en type accommodatie). M.u.v. 27 t/m 29 mei, Hemelvaart (29 mei t/m 3 juni) en Pinksteren (7 t/m 11 juni). 

Weekend: vrijdag t/m maandag
Midweek: maandag t/m vrijdag

In de kalender zie je wanneer er een accommodatie vrij is. Reserveer snel, voordat jouw datum, park of type huisje volgeboekt is! 

Je kunt reserveren t/m 27 mei 2019.

 
Aanbieder
Extra verplichte kosten

• Lokale heffingen maximaal € 2,86 p.p. per nacht afhankelijk van het park
• € 65,- borg (Roompot stort deze na jouw verblijf terug op je rekening)
• € 5,- administratiekosten VakantieVeilingen

Hoe maak je gebruik van de veiling?Betaal binnen 5 dagen na het winnen van de veiling jouw gewonnen arrangement en download je waardebon. Hierop staat hoe jij je arragement reserveert. Binnen 3 werkdagen ontvang je een reserveringsbevestiging van Roompot. Eventuele extra's boek en betaal je bij het park. 

Voorwaarden & bijzonderheden

• O.b.v. eigen vervoer
• 
Roompot Vakanties stelt voor deze actie een aantal accommodaties speciaal voor VakantieVeilingen ter beschikking. Het is alleen mogelijk om deze via VakantieVeilingen te reserveren. De beschikbaarheid is actueel op het moment van veilen en op=op. Is je gewenste datum, park of accommodatie niet meer beschikbaar op het moment van reserveren? Dan is het helaas niet meer mogelijk om voor deze datum, park of accommodatie met je gewonnen voucher een boeking te maken, ook niet via Roompot Vakanties zelf
• Het type accommodatie, en daarmee ook het (maximum) aantal personen waarmee je kan verblijven verschilt per park en per aankomstdatum en is op basis van beschikbaarheid. Tijdens het reserveren zie je welke accommodaties er nog beschikbaar zijn op je gewenste datum en park, en met hoeveel personen je maximaal in je geselecteerde accommodatie kan verblijven. Het maximum aantal personen kan daarbij afwijken van het aantal genoemd onder "Wat wordt er geveild?" op de veilingpagina 
• Op bepaalde parken zijn de faciliteiten tijdens midweken gesloten

• Alleenreizende jongeren (allemaal onder 21 jaar) worden niet toegelaten op het park
• Huisdieren zijn toegestaan maar beperkt mogelijk en altijd op aanvraag. Kosten hiervoor bedragen € 5,50 per nacht per huisdier. Let op: neem je een huisdier mee? Dan worden hier verplichte schoonmaakkosten voor gerekend. Dit kost maximaal € 74,95 per accommodatie per verblijf
• Inchecken vanaf 15.00 uur, uitchecken voor 10.00 uur
• Je kunt een reservering niet wijzigen of annuleren

Vakantieveilingen is:
Al meer dan 3 miljoen winnaars
Dagelijks 1000-en veilingen
Je bepaalt zelf de prijs
Onze veilingvoorwaarden

Hoogste bieder?

Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder Voorwaarden & bijzonderheden.

Notarieel toezicht

Om de betrouwbaarheid van onze veilingen te garanderen, staan deze onder toezicht van een onafhankelijke notaris. Zij beoordeelt het biedproces en kan op ieder moment de biedingen bekijken.De notaris geeft geen antwoord op inhoudelijke vragen en klachten, hiervoor kan je terecht bij onze klantenservice.

Algemene voorwaarden

Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van VakantieVeilingen.nl van toepassing.

Deze veiling staat onder toezicht van notaris

Mr. S.V. Viveen

Veiling gesloten
Oh nee… Je kunt deze veiling nu niet winnen

Niet langer wachten?

Bekijk onze andere Vakanties