Stichting Opkikker
Stichting Opkikker & VakantieVeilingen

Iedereen kan een extra steuntje in de rug gebruiken, vooral in deze tijd, en VakantieVeilingen helpt Stichting Opkikker graag. Voor deze fijne samenwerking hebben we meer dan 80 nieuwe en bijzondere veilingen verzameld. Van gave Scandinavische rugzakken tot een romantische hotelovernachting met eigen bubbelbad. Vanaf 25 t/m 31 oktober 2020 kun je meebieden én gaan de volledige opbrengsten hiervan naar Stichting Opkikker. Bied je mee?

Bekijk alle veilingen

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker organiseert Opkikkerdagen om gezinnen met een langdurig ziek kind een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Een lichtpuntje in een stressvolle, verdrietige of slepende tijd. Zoals een helikoptervlucht, kookworkshop of schoonheidsbehandeling. Zodat het hele gezin even niet aan een ziekenhuisbezoek of de volgende opname denkt. Dit doen zij voor ruim 2.000 gezinnen per jaar.

VakantieVeilingen

VakantieVeilingen wil het leven, voor iedereen, nét iets leuker maken. Wij snappen dat een dagje uit niet voor iedereen toegankelijk is en steunen daarom Stichting Opkikker. Zo hopen we toch een bijdrage te leveren aan gezinnen die een speelse en vrolijke dag hard kunnen gebruiken.