Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Annulering Walibi Halloween Fright Nights en Spooky Days 2020

Walibi heeft op zaterdag 10 oktober aangekondigd dat ze de Halloween Fright Nights en de Spooky Days per direct stop zetten. Dit betekent dat je met een ticket gewonnen via VakantieVeilingen ook niet meer naar de Halloween Fright Nights of Spooky Days toe kunt. Op deze site vind je de veelgestelde vragen waar Walibi Holland antwoord op geeft. 


Hoewel de Halloweenactiviteiten zijn afgelast, is het park zelf nog wel geopend. Alle attracties blijven gewoon geopend. Walibi Holland is op zondag 11 oktober geopend van 10:00 tot 23:00 uur. De overige openingsdagen is het park geopend van 10:00 tot 18:00 uur.


Uiterlijk in november volgt een mailing vanuit Walibi over jouw gewonnen ticket(s). Onze klantenservice heeft op dit moment niet meer informatie dan wat hierboven al vermeld staat. Heb je toch aanvullende vragen? Stel deze dan via ons contactformulier. 


Onderstaande mail wordt vandaag verzonden aan de veilingwinnaars:


Beste veilingwinnaar, 

 

Onlangs heb je tickets voor Halloween Fright Nights gewonnen. In overleg met de gemeente Dronten heeft Walibi Holland besloten voortijdig te stoppen met Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days. Vanwege het toenemende aantal COVID-19-besmettingen in Nederland en het feit dat gasten moeilijk afstand kunnen bewaren van elkaar, is het onverstandig om beide evenementen door te  laten gaan. Met ingang van zondag 11 oktober 2020 vinden er daarom geen Halloween-activiteiten meer plaats in Walibi Holland.


Wat betekent dit voor jou?

Walibi Holland blijft t/m 25 oktober 2020 open, maar er zullen geen Halloween-activiteiten meer plaatsvinden. Je kunt met je Halloween-ticket nog wel naar Walibi komen op de dag die op je ticket staat. Alle attracties blijven gewoon geopend. Walibi Holland is op zondag 11 oktober geopend van 10:00 tot 23:00 uur. De overige openingsdagen is het park geopend van 10:00 tot 18:00 uur.


Kom je niet en blijft je ticket ongebruikt?

Je krijgt dan in november automatisch bericht over de compensatieregeling. Je hoeft dus niet op deze mail te reageren. 

 

Klik op onderstaande link voor meer informatie en de meest gestelde vragen m.b.t. het annuleren van Halloween Fright Nights. https://www.walibi.nl/halloween/nl/halloween-fright-nights 


Onze excuses voor het ongemak. 

 

Met vriendelijke groet, 

 

Het team van VakantieVeilingen