Producten

Annuleren en retourneren

Hoe kan ik mijn product annuleren of herroepen?

Voor de meeste producten geldt dat je gebruik kunt maken van de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Als herroepen mogelijk is, staat dit in de veilingtekst vermeld onder 'Voorwaarden & bijzonderheden'.
Weet je zeker dat je het product wilt herroepen?

Een product herroepen kan op 2 momenten:

1. Vóórdat je het product betaald en besteld hebt (klik hier)
2. Binnen 14 dagen na ontvangst van het product (klik hier)

Zodra jij je herroepingsverzoek hebt ingediend, zie je hoe en naar welk adres je het product kunt terugsturen. We betalen het door jou betaalde bedrag zo snel mogelijk terug na ontvangst van het geretourneerde product, uiterlijk binnen 10 werkdagen. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij het product hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je het product hebt teruggestuurd. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Indien je binnen 14 dagen na verzending nog geen geld retour hebt ontvangen, adviseren we je om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.
Wil je meer weten over het herroepingsrecht? Kijk dan naar onze Algemene voorwaarden

Let op: Een product is een fysiek product dat je op je huisadres ontvangt. Een vrijetijdsarrangement (zoals een hotel, een dagje weg of bijvoorbeeld een restaurant) heeft geen herroepingsrecht en wordt ook niet automatisch geannuleerd. Hier blijft de betalingsverplichting staan.