Producten

Verzending en bezorging

Naar welk adres wordt mijn product verstuurd?

Het door jou gewonnen product wordt verstuurd naar het adres dat je opgeeft tijdens het betaal- en bestelproces. Je kunt hier kiezen voor 2 opties: aan huis bezorgen of aflevering bij een ophaalpunt.

Aan huis bezorgen
Kies je ervoor om het pakket thuis te laten bezorgen, zorg dan dat je goed controleert of het adres correct is ingevuld tijdens het betaal- en bestelproces. Klopt het adres dat automatisch ingevuld staat niet, pas deze dan ook aan in je VakantieVeilingen account. Wil je het pakket liever ergens anders laten bezorgen, dan kun je het afleveradres wijzigen. Let op: het is niet mogelijk om een DHL-afhaalpunt of een Kiala- of PostNL-punt op te geven als huisadres. Wanneer dit wel als adres wordt ingevuld, zal het pakket retour gestuurd worden.

Ophaalpunt
Wil je het product wel graag laten leveren bij een ophaalpunt, dan kun je een vooraf ingevuld ophaalpunt selecteren tijdens het betaal- en bestelproces. Je kiest dan voor een DHL-ophaalpunt bij jou in de buurt. Het pakket zal hier afgeleverd worden, zodat je het kunt ophalen wanneer dit jou het beste uitkomt. Let op: je ontvangt op dit moment géén bericht dat het pakket op te halen is, hiervoor kun je de track & trace in je account in de gaten houden.