Mijn account

Registreren

Kan ik mijn account deactiveren?
Wil je niet meer meebieden en je account deactiveren?
Dat kan. Je deactiveert je account als volgt:

1. Ga naar jouw account (rechts bovenaan) en klik op 'Profielgegevens'
2. Selecteer het tabblad 'Profiel en instellingen'
3. Klik op 'Persoonlijke gegevens'
4. Onderaan kun je klikken op 'Deactiveer mijn account' en vervolgens op 'Ja, deactiveer'
5. Bevestig de sluiting van je account door op de deactiveer-button in je e-mail te klikken

Wil je je profiel toch weer activeren? Neem dan even contact op met onze klantenservice.