Reserveren of bestellen

Waardebon / e-tickets

Wat is een waardebon of e-ticket?
Zodra je een veiling hebt gewonnen en betaald, ontvang je een waardebon of e-tickets.

Wat is een waardebon?
Een waardebon is een tegoedbon voor een gewonnen arrangement bij VakantieVeilingen. Deze waardebon heb je nodig om je veiling te reserveren. Op de waardebon staat een nummer (waardebonnummer). Met dit nummer kun je een reservering maken. Op je waardebon staat ook altijd aangegeven hoe je dit kunt doen, bijvoorbeeld via vakantieveilingen.nl/reserveren of de website van de aanbieder.

In sommige gevallen is het niet nodig om te reserveren en dient je waardebon (bijvoorbeeld) als direct entreebewijs. Ook dit staat altijd aangegeven op je bon.

Wat is een E-ticket?
Voor sommige arrangementen (zoals concerten en pretparken) ontvang je e-tickets. Een e-ticket is een geldig toegangsbewijs met een barcode. Je krijgt meestal 1 e-ticket per persoon. Win je bijvoorbeeld een veiling met toegang voor 2 personen, dan ontvang je vaak 2 e-tickets. Deze dien je beide te printen en mee te nemen naar het evenement of park. Op elk e-ticket staat een barcode die wordt gescand bij de ingang en deze barcode is slechts 1 keer te gebruiken. Zorg daarom dat je alle e-tickets meeneemt.