Betalen

Betaalmethoden

De automatische incasso is gestart, wat nu?
Wanneer wij een automatische incasso hebben gestart, kan het nog maximaal 17 dagen duren voordat de waardebon of e-ticket wordt vrijgegeven. 

Wil je alsnog snel gebruikmaken van je veiling? Ondanks dat de automatische incasso is gestart, blijft de betaallink bij 'Gewonnen veilingen' in jouw account open staan. Je kunt het bedrag alsnog via 1 van de andere betaalmethoden overmaken en direct de waardebon of het e-ticket downloaden. Betaal je tijdens de automatische incasso alsnog met iDeal of 1 van de andere beschikbare betaalmethoden, dan zijn de kosten voor de automatische incasso van € 2,50 al wel gemaakt en blijven deze staan. 

Let op: de automatische incasso wordt niet stopgezet wanneer je de veiling betaalt terwijl de automatische incasso al in werking is gezet. Zodra het bedrag van de automatische incasso is afgeschreven van jouw bankrekening, kun je deze laten storneren via je bank. 
Storneer je het bedrag niet zelf, dan zal ons betaalsysteem de dubbele betaling (iDeal en automatische incasso) herkennen en het bedrag automatisch naar je terugstorten.