Betalen

Betaalmethoden

Wat gebeurt er als ik niet betaal?

Als je het hoogste bod hebt uitgebracht en daarna niet gelijk betaalt, ontvang je van ons eerst een betalingsherinnering per e-mail. Als wij na 5 dagen nog geen betaling hebben ontvangen, dan proberen wij het bedrag via een automatische incasso van je rekening af te schrijven.
Dit kan alleen als we een geverifieerd banknummer hebben van je.

Hebben we geen geverifieerd banknummer? 
Dan heb je 21 dagen om te betalen voor we jouw account overdragen aan het incassobureau. Na 8 dagen blokkeren we wel jouw account voor verdere biedingen.

Hebben we wel een geverifieerd banknummer?
Dan starten we na 5 dagen de incasso, na ingang van de automatische incasso duurt het, door de SEPA/IBAN regelgeving, nog 17 dagen voordat de waardebon of het e-ticket wordt vrijgegeven.

Wij proberen het bedrag 1 keer af te schrijven. Als je niet hebt betaald en de automatisch incasso mislukt (bijvoorbeeld door een foutief bankrekeningnummer of geen saldo), zullen we je altijd een laatste betalingsherinnering sturen per e-mail. Na het versturen van deze e-mail heb je nog 14 dagen de tijd om de veiling te betalen. Wanneer dit niet gebeurt, zijn wij helaas genoodzaakt om een incassobureau in te schakelen. Biedingen die je via onze website doet zijn altijd bindend.
Let op:
- Bij een automatische incasso brengen wij € 2,50 euro extra in rekening en kun je niet direct gebruikmaken van je veiling. We hebben namelijk vanaf het moment van incasseren 17 dagen extra nodig om de betaling te kunnen verwerken.
- De automatische incasso geldt niet voor veilingen waarbij een product is gewonnen. Niet betaalde producten worden na 10 dagen automatisch geannuleerd.
- Een automatische incasso kan alleen van een Nederlands bankrekeningnummer worden afgeschreven.