Beleef Halloween met Walibi Fright Night

Elk jaar in oktober staat Walibi Holland in het teken van de populaire Halloween Fright Nights. Het pretpark is tijdens de weekenden 1 groot griezelevenement met Scare Zones, Haunted Houses en creepy acteurs, zoals Eddie de clown.

Eddie de clown en andere freaks

Tijdens Halloween Fright Nights wordt Walibi overgenomen door creepy acteurs. Eddie de clown, de bekendste en misschien wel engste van het stel, is al jaren het gezicht van het evenement. Verder zijn er onder andere nog zombies, creepy piraten, game-figuren, en rednecks. Ze lopen op het park rond en zijn vooral te vinden in de angstaanjagende Scare Zones. Ze zullen er alles aan doen om jou de stuipen op het lijf te jagen.

Haunted Houses: de engste spookhuizen van Nederland

De Haunted Houses zijn loopspookhuizen waarin 10-tallen acteurs je de schrik van je leven geven. Elk jaar komen er met Halloween Fright Night weer nieuwe bij.

Haunted Holidays II

De tijd dat je Sinterklaas en Kerstmis leuk vond, is na een bezoek aan dit spookhuis voorgoed voorbij! Deze klassieker is al een aantal jaar een succes tijdens Fright Night in Walibi Holland. De feestdagen zullen nooit meer hetzelfde zijn.  

Psychoshock
Pas op, als jij in dit spookhuis laat zien dat je bang bent, heb je weleens kans om proefpersoon te worden. En de bizarre experimenten in dit lab zijn écht niet leuk!
Psychoshock
The Villa
Heb jij altijd al in een film willen spelen? Denk daar dan nog maar eens goed over na. In deze Hollywood-hel speel jij de hoofdrol!

Jefferson Manor
Een groot, verlaten landhuis…Klinkt al creepy toch? Dit huis wordt, natuurlijk, geteisterd door geesten van een overleden familie. In dit geval de familie Jefferson.

Below
Je bent lid van een team dat de meest hardnekkige ongedierteplagen bestrijdt. Jullie krijgen een melding binnen van het hoogste dreigingsniveau: tijd voor actie! Met je team ga je op zoek in dit tankstation… Maar is het wel ongedierte?

The Clinic
Dit is écht het engste spookhuis van Halloween Fright Night. Waarom? Omdat je er in je eentje in moet! Je boekt een ‘behandeling’ in deze kliniek en áls je er uitkomt, ben je een heel ander mens. Voor deze Haunted House moet je minimaal 16 jaar zijn, mag je maximaal 2 meter zijn en 140 kilo wegen.

Wanneer is Halloween Fright Nights?

In Walibi is Fright Night elk jaar in de oktoberweekenden. Van vrijdag t/m zondag, en soms donderdag, wordt het pretpark om 18.00 uur omgetoverd tot Halloween Fright Nights. Vanaf dat moment kan het eng worden voor kinderen onder de 16 jaar, dus die kun je beter thuis laten. Alle attracties blijven lekker lang open, tot 23.00 uur. Walibi Holland ligt in Biddinghuizen, Flevoland en je kunt er gemakkelijk parkeren. Tijdens Walibi Fright Night hoef je geen parkeerticket te kopen!

Hoe kom je aan Halloween Fright Night tickets?

Je kunt bij ons meebieden op tickets voor Halloween Fright Nights bij Walibi Holland. Let wel op dat je apart tickets voor de Haunted Houses moet hebben. Je kunt gaan voor reguliere tickets, package deals, fast lane tickets of R.I.P. passes. Met deze laatste 2 verkort je de wachttijd bij attracties en/of Haunted Houses tot wel 90%! Durf jij het aan? Bied dan mee!
Key Visual Eddie