Tweedekansveilingen - zo goed als nieuw

Tweedekansveilingen zijn goedwerkende producten met een schoonheidsfoutje, zoals een lichte beschadiging of een missende accessoire.

De staat van de producten staat in de veilingpagina beschreven en op de foto’s kun je het product bekijken. Je weet dus precies waar je op biedt.

Hoe herken je een tweedekansveiling?

Tweedekansveilingen zijn te herkennen aan het speciale 2e kans-label. Daarnaast staan ze allemaal in de retourveiling-categorie. Van elk product veilen we maar 1 exemplaar, dus op = op. Geef jij ze een 2e kans?

Gewoon met garantie

Alle producten zijn bij terugkomst uitgebreid getest en werken zoals het hoort. Daarom heb je ook gewoon garantie op de producten die je wint. Beschadigingen zoals genoemd in de veilingpagina vallen uiteraard niet onder de garantie.

Is het product anders dan gedacht?

Je kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst terug sturen. Je kunt ook binnen die 14 dagen aangeven dat je het product wilt retourneren. Daarna dien je het zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen na aangeven, terug te sturen. Om een retour aan te melden kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Voorwaarden retourneren

Het product dient, voor zover mogelijk, ongebruikt en in de originele verpakking te worden teruggestuurd. De retourkosten zijn voor eigen rekening. We storten het door jou betaalde veilingbedrag plus administratie- en verzendkosten zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug op de rekening waarmee de veiling is betaald. Heb je een creditcard gebruikt? Dan is het bedrag terug te zien op je eerstvolgende rekeningoverzicht.