Een dagje indoor skiing

Ga je binnenkort op wintersport? Dan is het altijd handig om in de skihal weer eventjes de basistechnieken te oefenen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan op de piste. Of vind je het gewoon hartstikke leuk om te skiën of snowboarden in een skihal? In Nederland zijn genoeg hallen waar je het hele jaar door van de piste af kunt sjezen. Leuk als dagje uit met het gezin of vrienden.

Wat is indoor skiing?

Indoor skiing is het skiën of snowboarden op een nagemaakte skipiste. Dit is in een overdekte skihal met echte sneeuw. Zo kun je op elk moment skiën en/of snowboarden. Sommigen vinden het handig om te oefenen voor de wintersport. Anderen vinden het juist leuk om een dagje met vrienden te ravotten in de kou en sneeuw. Wat je ook van plan bent, het kan allemaal. Indoor-skiing-skiën-VakantieVeilingen

Skihal in Nederland

Wil je graag een keertje naar een skihal? In Nederland zijn er een aantal skihallen te vinden. Wij zetten de 4 leukste hallen voor jou op een rijtje:

1. SnowWorld Landgraaf

Hier moet je zijn geweest! Dit is het grootste indoor skidorp van Europa. Er zijn 5 pistes, 7 liften én een echte stoeltjeslift. En als je genoeg hebt van het skiën of snowboarden, kun je ook een hapje eten in één van de 5 restaurants.

2. SnowPlanet Amsterdam

Deze skihal is misschien niet de grootste, maar de sneeuwkwaliteit is er wel altijd top. Er zijn 2 pistes: een kleine piste voor beginners en een steile piste voor gevorderden. Ook zijn er verschillende restaurantjes, zalen en terrassen. SnowPlanet biedt dus genoeg mogelijkheden voor een perfect familie- of bedrijfsuitje.

3. De Uithof in Den Haag

Deze skihal in Nederland heeft genoeg te bieden. Er is namelijk niet alleen een lange piste mét bocht, maar ook een schaatsbaan, ijshockeyhal, indoor kartbaan, lasergame en nog veel meer. Ideaal voor echte wintersporters!

4. Montana Snowcenter

Dit is misschien de kleinste hal, maar er is net zoveel winterfun te beleven als bij de andere. De skihal bestaat uit 2 pistes: een oefenpiste voor de allerkleinsten of voor iedereen die nog nooit op ski’s heeft gestaan. De andere piste is wat langer en heeft een aantal freestyle obstakels. Kortom: deze skihal is een leuk indoor uitje voor de allerkleinsten.Skihal-indoor-skiën-skiing-VakantieVeilingen

Prijzen voor indoor skiing bij VakantieVeilingen

Bij VakantieVeilingen bepaal je zelf de prijs voor je bezoek aan een indoor skihal in Nederland. Ook veilen we regelmatig andere winterse uitjes. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in op de VakantieVeilingen-nieuwsbrief.