Nieuwe veilingen

Tickets voor ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael (2 p.)

Meerdere locaties

De dierenparken mogen hun deuren weer openen! Zin in een dagje tussen de dieren? Bied dan nu mee op tickets voor ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael en geniet van een heerlijk dagje uit op zondag 21 maart 2021.

Wat wordt er geveild?
 • 2 tickets voor de ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael
 • Enkel geldig op zondag 21 maart 2021
 • Na het winnen van de veiling kies je het gewenste park
 • Elk ticket geeft toegang voor 1 persoon (volwassene of kind vanaf 3 jaar)
Plus- en minpunten
 • Leuk uitje voor jong en oud
 • Keuze uit 2 parken: ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael
 • Parkeren niet inbegrepen
Data

Tickets enkel geldig op zondag 21 maart 2021.
Openingsuren: 09u00 – 17u30

Als één van de COVID-19-maatregelen is online reservering voor je bezoek verplicht om toegang tot het park te verkrijgen. Op de voucher vind je de informatie om de reservering te maken.

Meer info

Gezien de moeilijke tijden willen we ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael een hart onder de riem steken. Door mee te bieden op deze tickets steun je deze dierenparken.
ZOO Planckendael
Babyvreugde bij de neushoorns! Na zestien lange maanden zette de Indische neushoorn een kleintje op de wereld. Het jong heet Vaiana en woog bij de geboorte al zestig kilogram maar een echte hoorn heeft ze nog niet. Die komt pas later, per jaar groeit de hoorn zo’n zeven centimeter. De expeditie tussen de bonobo’s afgewerkt? Naast het grootste bonoboverblijf ter wereld is het heerlijk spelen op en rond de indrukwekkende Kinshasaboot. Het geklepper van de ooievaars is een vertrouwd geluid tijdens een bezoek aan de dierentuin. Maar ook de gieren namen opnieuw een vliegende start. Tijdens de gierendemonstratie leert jong en oud alles over de indrukwekkende vogels.

ZOO Planckendael ligt in een rustige en groene omgeving in Mechelen. Gemakkelijk bereikbaar via de autosnelweg, op slechts 25min rijden vanuit Antwerpen of 10min rijden vanuit Brussel. 
Meer info omtrent de coronamaatregelen in ZOO Planckendael: https://www.zooplanckendael.be/nl/coronavirus/

ZOO Antwerpen
Van nieuw leven tot een avontuurlijke speeltuin: in ZOO Antwerpen valt er weer heel wat te beleven. In de Mensapenvallei is het sinds de komst van een nieuwe gorillababy extra gezellig. Het schattige kleintje kreeg de naam Vizazi, wat ‘generaties’ betekent in het Swahili. Momenteel klampt het kleine aapje zich nog goed vast aan haar mama maar ze wordt ongetwijfeld een leuk speelkameraadje voor gorillapeuter en halfzusje Thandie. De zware jongens zijn terug! Twee witte neushoorns namen hun intrek in hun prachtig gerenoveerde verblijf. De bedreigde bulldozers kunnen zich helemaal uitleven in hun nieuwe zand- en modderbad. Ook indrukwekkend zijn de drie nieuwe Mississippi alligators. Ze worden wel drie meter lang! De drie grote zussen liggen te zonnen op hun strand of nemen een duik in het water waar ze zwemmen tussen de schildpadden. En die pluizige bolletjes tussen de poten van de flamingo’s? Dat zijn de schattige nieuwe flamingokuikens. Nu hebben ze nog een grijswit donskleed, later krijgen ze even mooie roze veren als hun ouders. Kruipen, klimmen en springen kan in de nieuwe pop-up speeltuin. Leeuw Nestor kijkt toe hoe jij op, over of langs zijn Leeuwenpad klautert.


ZOO Antwerpen ligt in het hart van de stad, op het Koningin Astridplein 26. Net naast het Centraal Station. Bereikbaarheid troef dus!
Meer info omtrent de coronamaatregelen in ZOO Antwerpen: https://www.zooantwerpen.be/nl/coronavirus/

Verplichte kosten
Administratiekosten
€ 5,50
Locatie

Voor deze inhoud is externe informatie nodig.
Om de inhoud te kunnen zien, dien je cookies van derden te accepteren.

Toon externe content en accepteer cookies
Voorwaarden & bijzonderheden
 • Let op: wegens de meest recente corona-maatregelen zijn alle gebouwen in de dierentuinen niet toegankelijk
 • Geldig voor volwassenen, jongeren en kinderen. (Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis binnen)
 • Na het winnen van de veiling kies je het gewenste park
 • Kopieën worden niet aanvaard. De barcodes zijn uniek. Kopiëren is zinloos. Namaak is strafbaar
 • Niet inwisselbaar in speciën, niet cumuleerbaar met andere acties, promoties of voordelen
 • Door het betreden van de parken aanvaard je het parkreglement, beschikbaar aan de kassa of op zooantwerpen.be of zooplanckendael.be
€ 36 christine Van rompaey 13:57:23
Notaris mr. S.V. Viveen houdt toezicht op al onze veilingen
Dit bedrag is exclusief € 5,50 administratiekosten. Als je wint, ben je verplicht te betalen.

Hoe werkt een veiling?

Bekijk tips en onze voorwaarden

 • Registreer je gratis en log in
 • Plaats het hoogste bod en win
 • Betaal de veiling veilig online
 • Download je waardebon of reserveer
 • Al meer dan 3 miljoen winnaars
 • Dagelijks 1000-en veilingen
 • Je bepaalt zelf de prijs

Onze veilingvoorwaarden

Hoogste bieder?
Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder Voorwaarden & bijzonderheden.
Notarieel toezicht
Om de betrouwbaarheid van onze veilingen te garanderen, staan deze onder toezicht van een onafhankelijke notaris. Zij beoordeelt het biedproces en kan op ieder moment de biedingen bekijken.De notaris geeft geen antwoord op inhoudelijke vragen en klachten, hiervoor kan je terecht bij onze klantenservice.
Algemene voorwaarden
Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van VakantieVeilingen.nl van toepassing.